+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Windows 7 Thread, IE 11 proxy issue in Technical; Hi all I have installed the IE11 admx templates and they are showing in group policy on my 2012 server, ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brecon
    Posts
    36
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    IE 11 proxy issue

    Hi all

    I have installed the IE11 admx templates and they are showing in group policy on my 2012 server, the problem is i can not get the test pc to recongnies the settings for the proxy server. I have not configured any settings from User Configuration\Administrative Templates\Windows Components\internet Explorer so that when i log in on the test computer i can browse all settings. I am unable to find anywhere in the above area to put the proxy settings, so i have created a new Internet Explorer 10 setting under User Configuration\Preferences\Control Panel Settings\Internet Settings and entered the proxy settings there.

    When i load IE11 on the test computer it says this page cannot be displayed, because i haven't touched any other settings i am then able to go to settings, internet options, lan settings, and see that the proxy server address is blank and the port is set to 80, not the settings i need.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ajames View Post
    Hi all

    I have installed the IE11 admx templates and they are showing in group policy on my 2012 server, the problem is i can not get the test pc to recongnies the settings for the proxy server. I have not configured any settings from User Configuration\Administrative Templates\Windows Components\internet Explorer so that when i log in on the test computer i can browse all settings. I am unable to find anywhere in the above area to put the proxy settings, so i have created a new Internet Explorer 10 setting under User Configuration\Preferences\Control Panel Settings\Internet Settings and entered the proxy settings there.

    When i load IE11 on the test computer it says this page cannot be displayed, because i haven't touched any other settings i am then able to go to settings, internet options, lan settings, and see that the proxy server address is blank and the port is set to 80, not the settings i need.
    When setting the Group Policy did you go into the Advanced part of the proxy settings? (to make sure all protocols use the same port and to add local exclusions)

    If so, that is likely your problem.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brecon
    Posts
    36
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    yes, i have Use the same proxy server for all protocols ticked, should that be done.

  4. #4

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ajames View Post
    yes, i have Use the same proxy server for all protocols ticked, should that be done.
    It's not the ticking that causes it. It's the actual process of just going into that advanced menu.

    Recreate the GPO without going into Advanced and see if it works.

  5. #5

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brecon
    Posts
    36
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    No joy, same error, its just not pulling the details

  6. #6

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hunterdon
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    IE11 has a known problem with Proxy.. revert back to IE10 and don't let the PC update to IE11 cause it will confuse Chrome and FF as well.

  7. #7

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Merseyside
    Posts
    35
    Thank Post
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    12
    Is there a red dotted line under the proxy settings. If there you have to press F5 in the proxy box to turn it green then it should apply the settings.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Eclipse .Net version 11.7.20.* known proxy issue
    By pete in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 29th September 2011, 04:05 PM
  2. SMART Notebook 10 activation - proxy issue
    By RobMongoose in forum Educational Software
    Replies: 4
    Last Post: 8th September 2011, 10:58 AM
  3. Reverse Proxy issues
    By climo in forum Yorkshire & Humberside Grid for Learning (YHGfL)
    Replies: 3
    Last Post: 23rd April 2011, 08:07 AM
  4. Proxy issues with Vmware View Client
    By kamikaze in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 7th May 2010, 01:24 PM
  5. Wordpress Proxy issues
    By OllieC in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 4
    Last Post: 14th October 2009, 03:19 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •