+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows 7 Thread, Chrome 32 issues? 'Kill pages' in Technical; Hi folks, Does anyone have any bright ideas regarding frequent 'Kill Pages' errors on Chrome 32? I've done some googling ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation Chrome 32 issues? 'Kill pages'

    Hi folks,

    Does anyone have any bright ideas regarding frequent 'Kill Pages' errors on Chrome 32? I've done some googling and it seems to be an issue but many have said a patch was released and it's now fixed. Not for us! We are running the latest stable version as confirmed in Help...About.

    It's particularly bad when using Google Drive and/or Google Mail.

    Things we've tried (which help but do not fix).

    1). Turn off Aero
    2). Update Java (it WAS ancient)
    3). Remove profile in %LocalAppData% - this DOES often fix it, but it comes back.

    We are using roaming profiles and haven't really customised the GPOs much, happens to both staff and students.

    Any advice VERY gratefully received!

    Thanks,
    James

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    I have noticed some stability issues too in Chrome stable (ironic) especially with Silverlight based content although it does seem a little better now.
    Check your chrome://plugins and try disabling a few of those possibly.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We really don't have much in the way of plugins running Such a pain as I'd *just* convinced a lot of people to switch from IE. Gah.

  4. #4

    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,078
    Thank Post
    107
    Thanked 96 Times in 72 Posts
    Rep Power
    50
    We had similar for one user, frequent aww snap when using google docs, they said there was a fix in the next release...

  5. #5

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    7
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Really hoping version 33 comes out soon (and fixes the issue) as this is causing a huge problem. Don't make me deploy firefox!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10th May 2012, 02:34 PM
  2. Odd Printer Issue - Blank PDF pages
    By enjay in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 15th February 2011, 03:52 PM
  3. Moodle quiz page issues
    By FunkMaster_J in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2010, 12:18 PM
  4. [Fog] Fog issue - killing me!
    By LCPSWolf in forum O/S Deployment
    Replies: 11
    Last Post: 25th May 2010, 07:29 PM
  5. 1.5.9 Front page user editor window issue
    By MWakefield in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 3
    Last Post: 16th January 2009, 06:35 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •