+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Windows 7 Thread, Youtube Looping/Black screen in Technical; Been having a few issues with Youtube over the past month on a large number of PC's. Started around mid ...
  1. #1

    Join Date
    May 2011
    Location
    Glossop
    Posts
    36
    Thank Post
    1
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    8

    Youtube Looping/Black screen

    Been having a few issues with Youtube over the past month on a large number of PC's. Started around mid December where basically the video loads and you can see 2/3 seconds of playtime then it loops back to the start eventually showing An error has occurred, please try again later. We have Win 7 SP1 running IE9 and the latest Flash Player. Tried the Adobe uninstall of Flash and reinstalled but no joy, also cleared the cache to no avail.

    I then tried installing IE10 and Youtube would play with the HTML 5 player, at this point I installed Flash Player again but the problem returned! Not really sure what else to do beyond sticking another browser on, any suggestions?

  2. #2

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,273
    Thank Post
    614
    Thanked 1,567 Times in 1,407 Posts
    Rep Power
    412
    Plug some headphones in.

    Ben

  3. Thanks to plexer from:

    free780 (13th January 2014)

  4. #3

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    137
    Thank Post
    16
    Thanked 21 Times in 18 Posts
    Rep Power
    7
    We had the same thing, and it came down to the googlevideo.com being blocked by the Local Authority proxy on some of our IP ranges. If you are on a proxy, send them an email, or if you have your own, add it to the allow list for the feed that is needed.

    The other problem that has caused that for us this year was a poor connection. Is it linked to just one switch/IP range or is it across the site and linked to all the IP ranges?

  5. #4

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    60
    Thank Post
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    6
    YouTube changed the sites required to view the videos. We run our own filtering, so found it easy to change, however you need to try and get these sites added to the safe list:

    googlevideo.com/crossdomain.xml
    googlevideo.com/videoplayback
    youtube-nocookie.com


  6. Thanks to Wabey from:

    IWDave (27th January 2014)

  7. #5

    Join Date
    May 2011
    Location
    Glossop
    Posts
    36
    Thank Post
    1
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    8
    Sounds crazy but plugging in a set of headphones worked! I'll add the listed sites so thanks guys but it seems crazy that the video stops playing if I remove the headphones then works perfectly if they are in.

  8. #6

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,273
    Thank Post
    614
    Thanked 1,567 Times in 1,407 Posts
    Rep Power
    412
    Or use chrome.

    Ben

  9. #7
    EJWill's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dunstable
    Posts
    55
    Thank Post
    4
    Thanked 37 Times in 13 Posts
    Rep Power
    17
    We had this problem here, and it turned out that the Audio drivers were corrupt on the computers that were erroring. We updated the drivers and all went swimmingly.

  10. #8
    free780's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    902
    Thank Post
    41
    Thanked 68 Times in 65 Posts
    Rep Power
    18
    Speakers/headphones or you can push out a reg key to disable audio detection.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. YouTube, IE and a Black Screen
    By steveJCUK in forum Windows 7
    Replies: 26
    Last Post: 5th November 2013, 06:31 PM
  2. [Fog] Black Screen after Imaged
    By HilcrRWise in forum O/S Deployment
    Replies: 8
    Last Post: 7th October 2009, 08:21 AM
  3. Black Screen - Users have to wait to get in
    By Psymon in forum Windows Vista
    Replies: 1
    Last Post: 13th November 2008, 05:08 PM
  4. Black Screen at Logon
    By ctbjs in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 4th April 2007, 01:11 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •