+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Windows 7 Thread, Weird issue with IE and chrome in Technical; We have an issue where at a random time IE and chrome stop working, display a blank error page and ...
  1. #1
    ass17's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    353
    Thank Post
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    27

    Weird issue with IE and chrome

    We have an issue where at a random time IE and chrome stop working, display a blank error page and at another random time it kicks back in again. Firefox always works so I know it is not a proxy issue.

    Any help would be great. There is nothing in event logs, we cannot replicate the problem and by the time of receiving the reported problem and going to the PC, the issue has resolved itself.

    Only seems to happen on windows 7.

  2. #2

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,265
    Thank Post
    242
    Thanked 1,575 Times in 1,254 Posts
    Rep Power
    341
    Is this with just one machine or multiple? And what versions of IE and Chrome?

    It does sound a bit firewall ish to me, possibly blocking IE and Chrome but not Firefox?

  3. #3
    ass17's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    353
    Thank Post
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    27
    Hi, it's multiple machines at random times.

  4. #4
    ass17's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    353
    Thank Post
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    27
    IE 9 and 10, chrome 29,30

  5. #5

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,265
    Thank Post
    242
    Thanked 1,575 Times in 1,254 Posts
    Rep Power
    341
    Are these machines built from the same image?

  6. #6
    ass17's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    353
    Thank Post
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    27
    Mixed bag to be honest.

  7. #7

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,265
    Thank Post
    242
    Thanked 1,575 Times in 1,254 Posts
    Rep Power
    341
    So if a user takes a notebook offsite, do they suffer the same problems? It's difficult to find a common factor. There's no logical reason why IE and Chrome stop working, but Firefox works fine.

  8. #8
    ass17's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    353
    Thank Post
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    27
    Only happens on desktop PCs

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 28th July 2012, 09:01 PM
  2. Weird Issue with PCounter, DACCS, Apache Tomcat & Server 2003
    By tech_guy in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 8
    Last Post: 26th May 2011, 09:40 AM
  3. issues with qos and slow network
    By noid in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 3
    Last Post: 26th January 2011, 07:38 AM
  4. Weird issue with one workstation
    By Chuckster in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 25th June 2009, 12:37 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 5th April 2008, 10:46 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •