+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows 7 Thread, IE10 and Surveymonkey in Technical; I'm not having a good day with IE10 - now it seems surveymoney.com (which redirects to surveymonkey.net) doesn't display all! ...
  1. #1
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,320
    Thank Post
    115
    Thanked 91 Times in 61 Posts
    Rep Power
    29

    IE10 and Surveymonkey

    I'm not having a good day with IE10 - now it seems surveymoney.com (which redirects to surveymonkey.net) doesn't display all!

    When users browse to the site, it initially displays ok - then after logging in they simply get a blank page - but only using IE10, IE9 on Windows 7 and IE8 on Xp are both fine.

    I've checked our policies and preferences but nothing seems to make a difference, and out smoothwall box isn't logging anything either. Very odd as they get a completely blank screen, no errors or anything of note. I've also tried compatiblity mode to no avail as well

  2. #2
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,320
    Thank Post
    115
    Thanked 91 Times in 61 Posts
    Rep Power
    29
    This is an odd one - works fine on everything but IE10 (compatibility mode no use)

    When you login to the site, the next page renders blank, with the source showing:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head><meta id="refresher" http-equiv="refresh" content="0;url=http://www.surveymonkey.net/MySurveys.aspx" /><title>

    </title></head>
    <body class="translate" >&nbsp;<!-- 18 -->
    </body>
    </html>
    So it just dies off after logging in! Smoothwal isn't the issue as far as I can tell as IE9 is working fine. It does the same for both admins and staff as well!

  3. #3

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,038
    Thank Post
    83
    Thanked 187 Times in 154 Posts
    Rep Power
    83
    We switched from surveymonkey to google forms a while back when we moved over to GAPPS although we were only using it for very basic stuff.

  4. #4

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,730
    Thank Post
    698
    Thanked 1,212 Times in 761 Posts
    Rep Power
    394
    Do you have SMART Notebook 11 installed? SMART Ink was doing something very similar to this for some websites before I disabled the bugger.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. IE10 and locked accounts
    By Sheridan in forum Windows 7
    Replies: 6
    Last Post: 22nd October 2013, 03:11 PM
  2. IE10 and Internet Explorer Maintenance
    By JonThompson in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 1
    Last Post: 6th September 2013, 03:38 PM
  3. [MDT] IE10 and existing unattend files
    By SYNACK in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 20th April 2013, 05:59 PM
  4. IE10 and OWA
    By Danp in forum Enterprise Software
    Replies: 4
    Last Post: 9th April 2013, 05:18 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •