+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows 7 Thread, HTTP 400 error in Technical; Bit of an odd one, experiencing HTTP 400 errors accessing some web sites. These sites are hosted internally, so we ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    270
    Thank Post
    6
    Thanked 33 Times in 31 Posts
    Rep Power
    15

    HTTP 400 error

    Bit of an odd one, experiencing HTTP 400 errors accessing some web sites. These sites are hosted internally, so we are using a "friendly name" for access. When using this name this is where we receive the error. If using the IP, the site loads.

    Now comes the odd part.....this only happens for certain users. We have tested a non working user on a known to be working pc and the issue remains.

    The non working users can ping the friendly name and the correct IP comes back. If I put the friendly name in the hosts file, then this works.

    I have run a netmon between comparing a working user and non working, and there appear to be a number of missing transaction from the non working user, mainly around Kerberos. Looking in AD the 2 users account appear to be configured the same.

    Any ideas?

  2. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    270
    Thank Post
    6
    Thanked 33 Times in 31 Posts
    Rep Power
    15
    Ok - believe I found the answer to my own problem, so thought I'd share...it appears my users are in too many AD groups

    "HTTP 400 - Bad Request (Request Header too long)" error in Internet Information Services (IIS)

  3. #3
    MordyT's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    In a computer
    Posts
    483
    Thank Post
    44
    Thanked 74 Times in 69 Posts
    Rep Power
    21
    Try using UA pick to spoof the ie header. We had this problem a very long time ago.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Windows 7 64bit - https / certificate error !!!
    By burgemaster in forum Windows 7
    Replies: 9
    Last Post: 28th March 2014, 02:56 PM
  2. All http requests via TMG 2010 returning error for a 2008 terminal server
    By localzuk in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 1
    Last Post: 5th November 2010, 09:32 AM
  3. [Hosting] Drupal HTTP 404 Error
    By Batman in forum Web Development
    Replies: 6
    Last Post: 9th October 2009, 09:13 AM
  4. [CLOSED] Bug/Error: Server Error 400: Bad Request
    By Geoff in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 6
    Last Post: 29th January 2008, 09:54 AM
  5. https:// Certificate Error: How Do We Eliminate It?
    By DaveP in forum How do you do....it?
    Replies: 9
    Last Post: 25th October 2007, 01:15 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •