+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows 7 Thread, New Vlan, problem wit Domain PC in Technical; Hi all, wondered if you could clear this up for me, I have created a new VLAN, and have moved ...
  1. #1
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hessle
    Posts
    2,503
    Thank Post
    519
    Thanked 292 Times in 268 Posts
    Rep Power
    83

    New Vlan, problem wit Domain PC

    Hi all,

    wondered if you could clear this up for me, I have created a new VLAN, and have moved over some domain joined PC's over to the new VLAN. Since moving them over users can logon but then weird things happen - for example:

    User *A* has logged on and got to his Desktop, a login box has popped up asking for Admin credentials before that user can go any further, I input my creds just to see what happens and viola the user can use the system but Outlook wont connect to Exchange and Mapped drives arnt working.

    User *B* logs onto a different machine and cant even login, he gets no logon servers are available!

    Everything on my firewall (PfSense) is open to the new VLAN and vice versa, I can ping the entire network from the new VLAN.... so why am I having so many problems - If I move over Domain machines do I need to re-add them to the domain or do some jiggery poker on my DC ?

    A strange one I've never come across before!

    TIA.

  2. #2
    IrritableTech's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    822
    Thank Post
    91
    Thanked 184 Times in 150 Posts
    Rep Power
    66
    Have you added your new vlan IP range to AD sites and services?

  3. Thanks to IrritableTech from:

    cpjitservices (14th May 2013)

  4. #3
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hessle
    Posts
    2,503
    Thank Post
    519
    Thanked 292 Times in 268 Posts
    Rep Power
    83
    No.....

  5. #4
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hessle
    Posts
    2,503
    Thank Post
    519
    Thanked 292 Times in 268 Posts
    Rep Power
    83
    I have now.. I will test to see if this solves my problem!

  6. #5
    IrritableTech's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    822
    Thank Post
    91
    Thanked 184 Times in 150 Posts
    Rep Power
    66
    Fingers crossed.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Java VM problem on domain PCs
    By JMB in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 7
    Last Post: 23rd December 2011, 08:41 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 13th March 2008, 03:52 PM
  3. Potential Problem - 2 domains
    By robbied69 in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 21st January 2008, 05:31 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 22nd November 2007, 10:00 PM
  5. Can't connect new computers to my domain?
    By Blind in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 2nd August 2007, 10:42 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •