My Unattend.xml file keeps causing an error after the machine is booted back up. The error says that it cannot load the unattend.xml, due to settings.
Can someone help me fix this code? Help is greatly needed and much appreciated!

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="generalize">
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Identification>
<Credentials>
<Domain>rti</Domain>
<Password>********</Password>
<Username>kkoopman</Username>
</Credentials>
<JoinDomain>rti</JoinDomain>
</Identification>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-PnpSysprep" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DoNotCleanUpNonPresentDevices>true</DoNotCleanUpNonPresentDevices>
<PersistAllDeviceInstalls>true</PersistAllDeviceInstalls>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>
<DisableAccelerators>true</DisableAccelerators>
<Home_Page>http://www.google.com</Home_Page>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SystemLocale>en</SystemLocale>
<UserLocale>en</UserLocale>
<UILanguage>en</UILanguage>
<UILanguageFallback>en</UILanguageFallback>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CopyProfile>true</CopyProfile>
<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
<BluetoothTaskbarIconEnabled>false</BluetoothTaskbarIconEnabled>
<RegisteredOrganization>Restaurant Technologies Inc</RegisteredOrganization>
<RegisteredOwner>Restaurant Technologies Inc</RegisteredOwner>
<TimeZone>Central Standard Time</TimeZone>
<UserAccounts>
<LocalAccounts>
<LocalAccount wcm:action="add">
<Password>
<Value>XwBiAHUAbABrAG8AaQBsAF8AUABhAHMAcwB3AG8AcgB kAA==</Value>
<PlainText>false</PlainText>
</Password>
<DisplayName>Support</DisplayName>
<Group>Administrators</Group>
<Name>Support</Name>
</LocalAccount>
</LocalAccounts>
<DomainAccounts>
<DomainAccountList wcm:action="add">
<Domain>rticorporate</Domain>
</DomainAccountList>
</DomainAccounts>
</UserAccounts>
</component>
</settings>
<cpifflineImage cpi:source="catalog:l:/sources/install_windows 7 professional.clg" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>