+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows 7 Thread, Enable BHO in IE9 in Technical; Trailing Impero here and I don't like their solution for enabling their BHO, I was wondering if there is a ...
  1. #1
    chazzy2501's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,723
    Thank Post
    206
    Thanked 254 Times in 206 Posts
    Rep Power
    65

    Enable BHO in IE9

    Trailing Impero here and I don't like their solution for enabling their BHO, I was wondering if there is a more secure way allow certain BHOs to run?

    Is there a way to manage specific BHOs in GPO?

  2. #2

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,724
    Thank Post
    695
    Thanked 1,206 Times in 759 Posts
    Rep Power
    393
    Yep.

    User Configuration/Policies/Administrative Templates/Windows Components/Internet Explorer/Security Features/Add-on Management: Add-on List

    The setting contains a help description telling you exactly how to use it.

  3. Thanks to AngryTechnician from:

    chazzy2501 (10th October 2012)

  4. #3
    chazzy2501's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,723
    Thank Post
    206
    Thanked 254 Times in 206 Posts
    Rep Power
    65
    Damn, didn't fix the issue. It just sits there saying "NEW" but it's not enabled...

    Guess I should wait for Impero to fix this as adobe can make their BHOs work.

  5. #4

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,873
    Thank Post
    650
    Thanked 534 Times in 353 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    200
    Quote Originally Posted by chazzy2501 View Post
    Damn, didn't fix the issue. It just sits there saying "NEW" but it's not enabled...

    Guess I should wait for Impero to fix this as adobe can make their BHOs work.
    Hi

    If raise a support ticket as BHO enables fine via GPO on other sites no problem so raise it and if need be support guys will pass it up to me...

    But KB article here will help.

    http://www.imperosoftware.com/knowle...er/Guide/50170

    However make sure you enable:

    •Administrative Templates -> Windows Components -> Internet Explorer -> Automatically enable newly installed add-ons


    Russell

    Edit:

    Think found support ticket you raised so make sure is aware of this thread etc..
    Last edited by russdev; 11th October 2012 at 10:12 PM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 7th February 2012, 06:46 PM
  2. Remove address bar in IE9
    By eclass in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 9th June 2011, 09:19 AM
  3. [OPEN] Layout Issue: Weird layout issue in IE9 that I get this week
    By garethedmondson in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2011, 08:47 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 22nd October 2008, 11:08 AM
  5. Enable Search In Windows Explorer
    By DaveP in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 22nd March 2007, 01:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •