+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows 7 Thread, WPKG simple copy failing in Technical; Why is this simple install cmd failing Code: <install cmd='%COMSPEC% /C copy "R:\Abacus Original\Abacus 1 Pupil\Install Abacus Pupil Activity 1 ...
  1. #1

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,812
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168

    WPKG simple copy failing

    Why is this simple install cmd failing
    Code:
     <install 
    			cmd='%COMSPEC% /C copy "R:\Abacus Original\Abacus 1 Pupil\Install Abacus Pupil Activity 1 Original.lnk" "%ALLUSERSPROFILE%\Desktop\Install Abacus Pupil Activity 1 Original.lnk" /y' />
    Is it the path length (client is Win7 Pro BTW)

    If I manuall type in
    Code:
    copy "R:\Abacus Original\Abacus 1 Pupil\Install Abacus Pupil Activity 1 Original.lnk" "%ALLUSERSPROFILE%\Desktop\Install Abacus Pupil Activity 1 Original.lnk"
    Then it works fine

    I'm going to make an install.bat file and run that but its just frustrating when you've pooped in on a Saturday to have daft thinks like this happen!

    Simon

  2. #2

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,812
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168
    Changed the wpkg to
    Code:
    cmd='%COMSPEC% /C copy "R:\Abacus Original\Abacus 1 Pupil\install.bat"' />
    and that fails as well

    Simon

  3. #3

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,812
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168
    Mind you works a lot better when you remember to take the "copy" out of the line
    So the install.bat approach works - I wonder what the straight WPKG issue is?

    Simon

  4. #4

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,696
    Thank Post
    335
    Thanked 515 Times in 483 Posts
    Rep Power
    179
    Haven't personally used WPKG, but assuming it's running under a different account to what you're using, could it simply be access denied? As it's ProgramData folder (Win7 blahblah/UAC blahblah)

    What's the actual error you get?

    Steve

  5. #5
    morganw's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cambridge
    Posts
    816
    Thank Post
    46
    Thanked 132 Times in 126 Posts
    Rep Power
    39
    Maybe it's a Windows 7 security thing because you are writing to the default profile, but here is a working example that I was using (using xcopy rather than copy).

    Code:
    <install cmd='%COMSPEC% /c xcopy "\\WPKG\WPKG\bin\taskmagic\tmlicence.dat" "%PROGRAMFILES%\TaskMagic3\" /I /H /Y >NUL' timeout="60" />
    You could try redirecting your output to a file rather than NUL to see what's going on if you still have problems.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Vista/7 Fail to Install / Copy Files
    By EduTech in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 12th February 2010, 05:55 AM
  2. Simple DVD Copying
    By rolfea in forum Mac
    Replies: 2
    Last Post: 15th January 2009, 11:58 AM
  3. Ntbackup failing Shadow Copy
    By thegrassisgreener in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 7th April 2008, 11:48 AM
  4. Pulling copying fails - push copying works
    By SimpleSi in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 3rd March 2008, 02:29 PM
  5. Failed to copy files from CD
    By Dos_Box in forum Learning Network Manager
    Replies: 13
    Last Post: 12th April 2007, 10:42 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •