+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
Windows 7 Thread, Black Screen after Domain Login in Technical; what i've done is remove Policy central, sophos and deleted the profile. That seem to have worked...
  1. #16
    stevenlong1985's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    468
    Thank Post
    699
    Thanked 97 Times in 66 Posts
    Rep Power
    67
    what i've done is remove Policy central, sophos and deleted the profile. That seem to have worked

  2. #17
    AJWhite1970's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    278
    Thank Post
    63
    Thanked 70 Times in 53 Posts
    Rep Power
    15
    Hi

    For anyone following this thread I finally found the solution and it turns out I'd missed an important hotfix during the build process...

    The logon process stops responding in Windows Server 2008 R2 or in Windows 7

    This was exactly what was happening and a roll-out of the hotfix has thus far resolved the random login black screen.

    Onwards and upwards
    Andrew

  3. #18

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    8,941
    Thank Post
    232
    Thanked 1,510 Times in 1,206 Posts
    Rep Power
    328
    Glad you got this sorted

  4. #19

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    12,966
    Thank Post
    587
    Thanked 1,494 Times in 1,340 Posts
    Rep Power
    397
    Quote Originally Posted by AJWhite1970 View Post
    Hi

    For anyone following this thread I finally found the solution and it turns out I'd missed an important hotfix during the build process...

    The logon process stops responding in Windows Server 2008 R2 or in Windows 7

    This was exactly what was happening and a roll-out of the hotfix has thus far resolved the random login black screen.

    Onwards and upwards
    Andrew
    We've seen this with logins on multipoint server so I'm hoping it will appl to them as well should do as it's based on server 2008 r2.

    What did you use to deploy this?

    Ben

  5. #20
    AJWhite1970's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    278
    Thank Post
    63
    Thanked 70 Times in 53 Posts
    Rep Power
    15
    Hi Ben

    I have a long batch file that installs over 70 hotfixes in this format:-

    wusa.exe "R:\_July 2012 Windows 7\7Hotfix\wmi\Windows6.1-KB2578159-x86.msu" /quiet /norestart

    I followed this article and have a login job scheduled to a particular user (patches) that runs the script with elevated rights

    Elevated Program Shortcut without UAC Prompt - Create - Windows 7 Forums

    The final line of the batch file reboots the PC

    shutdown /f /r

    It's a bit of a fudge but it works. I use AB Tutor control so it's easy to mass login rooms and fire the script through user GPO.

    Andrew

  6. #21
    AJWhite1970's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    278
    Thank Post
    63
    Thanked 70 Times in 53 Posts
    Rep Power
    15
    Quote Originally Posted by AJWhite1970 View Post

    Just wondering if someone could confirm that this version of explorer.exe is the very latest available for Win7 SP1 32bit as I can't believe it's not been patched/hotfix'd somewhere for 18 months given just about every other Windows file has been updated since:-

    File version: 6.1.7601.17567
    Date modified: 25/02/2011 05:30
    To answer my own question in-case anyone else ever needs to know, the latest version of explorer.exe is:-

    File version: 6.1.7601.22083
    Date modified: 10/08/2012

    and can be found here
    Non-topmost window appears above a topmost window when you click the Show Desktop button on a computer that is running Windows 7 or Windows Server 2008 R2

    Andrew

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Windows 7: Black screen after initial login
    By Mattycw in forum Windows 7
    Replies: 4
    Last Post: 9th September 2012, 09:55 PM
  2. Black screen after logging off for certain users
    By JohnnyR1Red in forum Windows 7
    Replies: 0
    Last Post: 18th July 2012, 03:39 PM
  3. Black Screen after XP Logo
    By karldenton in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 22nd September 2011, 06:43 PM
  4. Black screen after Xp logo and sysprep
    By Sentro in forum O/S Deployment
    Replies: 7
    Last Post: 29th August 2010, 11:51 PM
  5. [Fog] Black Screen after Imaged
    By HilcrRWise in forum O/S Deployment
    Replies: 8
    Last Post: 7th October 2009, 08:21 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •