+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Web Development Thread, The school website has Gone in Coding and Web Development; Well not gone just down... Came in this morning and the school website is down, No idea why it was ...
  1. #1
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    301
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    15

    The school website has Gone

    Well not gone just down...

    Came in this morning and the school website is down, No idea why it was fine before I left last night but now I get met with.......

    From my machine

    Capture1.PNG

    and this from the server

    Capture.PNG

    Any Ideas?
    Last edited by neilmc; 17th November 2011 at 09:12 AM.

  2. #2
    dwhyte85's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Berkshire
    Posts
    1,219
    Thank Post
    159
    Thanked 147 Times in 132 Posts
    Rep Power
    103
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Well not gone just down...

    Came in this morning and the school website is down, No idea why it was fine before I left last night but now I get met with.......

    From my machine

    Capture1.PNG

    and this from the server

    Capture.PNG

    Any Ideas?

    DB down that it connects to?

  3. Thanks to dwhyte85 from:

    neilmc (17th November 2011)

  4. #3

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,808
    Thank Post
    272
    Thanked 1,135 Times in 1,031 Posts
    Rep Power
    349
    Yes as dwhyte85 says. I think the database service has crashed, does it run mysql or MSsql? if so i would look in services to check if it is running.

  5. Thanks to glennda from:

    neilmc (17th November 2011)

  6. #4
    adamchapman's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    North Lincolnshire
    Posts
    187
    Thank Post
    29
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17

  7. Thanks to adamchapman from:

    neilmc (17th November 2011)

  8. #5
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    301
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    15
    This did the trick using the line "%windir%\system32\inetsrv\appcmd.exe unlock config -section:system.webServer/handlers" did the trick. cheers guys


  9. #6
    adamchapman's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    North Lincolnshire
    Posts
    187
    Thank Post
    29
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17
    good stuff! you owe me another pint when I see you

  10. #7
    adamchapman's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    North Lincolnshire
    Posts
    187
    Thank Post
    29
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17
    website is working from here btw.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Copyright on Software if the publisher has gone bust?
    By Mr_T in forum Educational Software
    Replies: 12
    Last Post: 9th February 2011, 07:52 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 18th March 2010, 10:28 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 4th February 2008, 09:48 AM
  4. Writing the School website
    By witch in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 27th March 2006, 10:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •