+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Web Development Thread, Entire Dreamweaver-designed site not showing up in IE in Coding and Web Development; Hey there, I'm a novice web designer building an html website. This is my 4th website I've built using these ...
  1. #1

    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Entire Dreamweaver-designed site not showing up in IE

    Hey there, I'm a novice web designer building an html website. This is my 4th website I've built using these techniques and for some reason only the background is showing up on Internet Explorer and none of the content. The site works fine in Mozilla. Can't tell what I've done wrong here, can anybody help?

    Here's the site: lawofficesofeliotgorson.com (sorry I can't post links yet. please copy/paste)

    I also welcome any criticism of the coding etc. Anything that'll make the site better. Thanks

  2. #2

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,689
    Thank Post
    334
    Thanked 515 Times in 483 Posts
    Rep Power
    179
    Check the line below:

    Code:
    .navigation {font-family: century gothic; font-size: 12px; color: #3e1f0c}
    You have an open-ended "comment".

    Code:
    --><!--

    That's the issue you're referring to I believe :P

    Remove the <!-- on the end.

    Steve
    Last edited by Steve21; 24th May 2011 at 07:09 PM.

  3. Thanks to Steve21 from:

    DarrenDeverux (31st May 2011)

  4. #3

    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey Steve thanks a lot! It was a very easy fix, I greatly appreciate it!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. website designed for a customer
    By nephilim in forum General Chat
    Replies: 25
    Last Post: 30th May 2010, 11:37 AM
  2. [Video] Stop Sign Designed by Committee
    By LiamH in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 0
    Last Post: 4th March 2010, 03:56 PM
  3. Joomla site only showing HTML
    By darbyshire in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 1
    Last Post: 10th September 2009, 10:33 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 24th September 2007, 02:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •