+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Web Development Thread, website not showing properly in Coding and Web Development; Hi everyone, I have been playing around with the css for our website. This seems to have worked well in ...
  1. #1
    Admiral208's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bridgwater
    Posts
    723
    Thank Post
    176
    Thanked 63 Times in 55 Posts
    Rep Power
    40

    website not showing properly

    Hi everyone,

    I have been playing around with the css for our website.

    This seems to have worked well in Firefox, Chrome and Safari. IE is another story.

    Please look at the screen shots to see what I mean. Does anyone have any ideas why this is happening. Screen1 is IE.

    Basically, I have set a fixed with with a background image and this doesn't happen in IE. It fills the page on both sides.

    Cheers

    James
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Admiral208's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bridgwater
    Posts
    723
    Thank Post
    176
    Thanked 63 Times in 55 Posts
    Rep Power
    40
    !BUMP!

  3. #3
    jamiess's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Balsall Common
    Posts
    73
    Thank Post
    10
    Thanked 20 Times in 17 Posts
    Rep Power
    15
    This is giving me the same problem in safari, firefox and chrome on the mac. I will have a look at this for you, i think it is just some tweaking to be done in the css.
    If you could let us have a look at your code that would really help, which is the style sheet you are using.

    Jamie
    Last edited by jamiess; 19th October 2010 at 12:45 AM.

  4. #4
    Admiral208's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bridgwater
    Posts
    723
    Thank Post
    176
    Thanked 63 Times in 55 Posts
    Rep Power
    40
    Jamie,

    Thanks for the reply. I forgot to mention that the site is a Share point web site.

    I had a bit of a development yesterday... I found that if I load up the developer options in IE and turn off quirks mode, it applies most of the css. I'm really new to all this stuff and not entirely sure I'm doing it correctly.

    There also seems to be two style sheets being used. I have uploaded the one that I have made the changes to, and also the default page of the site. so you can see the code in that also.

    Cheers
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    jamiess's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Balsall Common
    Posts
    73
    Thank Post
    10
    Thanked 20 Times in 17 Posts
    Rep Power
    15
    This seems to be rendering fine in my version of ie, which is a little odd!



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Pen not writing properly
    By tb2571989 in forum Promethean Direct Support
    Replies: 5
    Last Post: 10th September 2010, 11:06 AM
  2. School Website not displaying properly in Firefox/Google Chrome
    By firefox_2006 in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 9
    Last Post: 14th September 2009, 08:25 AM
  3. shortcut not working properly??
    By mikeymike in forum Network and Classroom Management
    Replies: 4
    Last Post: 29th August 2009, 12:53 AM
  4. Background not loading properly
    By Dom_ in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 13th March 2009, 12:11 PM
  5. Mac not rendering properly
    By powdarrmonkey in forum Web Development
    Replies: 3
    Last Post: 15th October 2008, 12:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •