+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
Web Development Thread, Feedback on our new site? in Coding and Web Development; Originally Posted by painejake Page still not loading for me not sure if its a issue on our side though ...
  1. #16
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,604
    Thank Post
    154
    Thanked 205 Times in 190 Posts
    Rep Power
    64
    Quote Originally Posted by painejake View Post
    Page still not loading for me not sure if its a issue on our side though as the net provided by BGfl hasnt been exactly reliable lately...

    Edit: Tested via 3G on my phone and still gettting a 504 error.
    That's odd, seems to be working for me on Orange 3G

  2. #17
    danbuntu's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Maidstone, Kent
    Posts
    284
    Thank Post
    0
    Thanked 50 Times in 47 Posts
    Rep Power
    17
    if working fine for me both from the college and the my home

  3. #18
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,604
    Thank Post
    154
    Thanked 205 Times in 190 Posts
    Rep Power
    64
    The migration is complete and it's now our live site

    Added a few extras onto it as well now, OWA link in the top login section and a Moodle Bar addon for the bottom... so far so good

  4. #19
    Cue
    Cue is offline
    Cue's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hampshire
    Posts
    118
    Thank Post
    5
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    Rep Power
    13
    Returning Untitled Document for me, or did I just come at a bad time where you had a blank index.html uploaded?

  5. #20
    Devontechie's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    876
    Thank Post
    168
    Thanked 191 Times in 155 Posts
    Rep Power
    70
    Quote Originally Posted by Cue View Post
    Returning Untitled Document for me, or did I just come at a bad time where you had a blank index.html uploaded?
    I ended up replacing the vle with www in the address to get it to work - Redbridge Institute of Adult Education

  6. #21

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    4,980
    Thank Post
    158
    Thanked 888 Times in 699 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    265
    i am shocked! that it absolutly great.. well done! looks very nice and those little things you have done make a huge difference!

    James.

  7. #22

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,217
    Thank Post
    2,769
    Thanked 935 Times in 875 Posts
    Rep Power
    343
    Most likely how its meant to be with ref to the ispy live posts bit , however when I click on it and it keeps moving posts down, most of the time I see one and it keeps moving them down so I don't have a chance to click on it and I find it annoying. Don't suppose there is a preference so that it just loads all of them as they are without moving them down.

    Other then that the rest is great
    Last edited by mac_shinobi; 10th April 2010 at 07:22 AM.

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    London
    Posts
    3,144
    Thank Post
    113
    Thanked 518 Times in 447 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    121
    Not loading at all for me in either Chrome or IE8 - just a blank page.

    Intrigued at @flake's block report "policy: PontelandHigh" - that's the name of a school in Northumberland. Is the filtering company blocking your site because Ponteland requested it or is their school site and others like it blocked??

  9. #24
    Cue
    Cue is offline
    Cue's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hampshire
    Posts
    118
    Thank Post
    5
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    Rep Power
    13
    Looks good, though I can't help but wonder whether it may be a little too crowded in places? Also, I'd fix up the domain so that it works without the www, not allowing www-less access generally annoys people to no end (why do we even use that any more?).

  10. #25

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6,875
    Thank Post
    393
    Thanked 581 Times in 532 Posts
    Rep Power
    173
    Quote Originally Posted by srochford View Post
    Not loading at all for me in either Chrome or IE8 - just a blank page.

    Intrigued at @flake's block report "policy: PontelandHigh" - that's the name of a school in Northumberland. Is the filtering company blocking your site because Ponteland requested it or is their school site and others like it blocked??
    It's moved from development to live, the original vle. link no longer works.

    Redbridge Institute of Adult Education

  11. #26
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    51
    in FF3.5 the page snaps when loading.... appears to be the "start here" box being full width, then put into the sidebox.

    Appart from that it looks very slick

  12. #27

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    UK/Liverpool
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Very nice! I like your work.

  13. #28
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,604
    Thank Post
    154
    Thanked 205 Times in 190 Posts
    Rep Power
    64
    Thanks for all your feedback, a few updates...

    - Edu-IT is correct, we moved from using the site as our VLE to website the other week
    - the vle subdomain needs to be working, our host needs to add another VHOST record on their Apache box for it to redirect
    - suggestion noted regarding the www-less access, will look into it
    - front page could get a little bit busy with the news items at the bottom, can live with that though although I might try and change the news item layout
    - the course block snap is how Moodle renders the page I think, not much of a problem though and it draws attention to that block, which works out pretty well in a weird way!

    Feedback from learners on our survey looks to be good so far and tutors like the updated Moodle theme as it seems to have had the desired effect on usability

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Another New Live Site - Feedback Needed
    By SYSMAN_MK in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 32
    Last Post: 11th June 2009, 08:34 AM
  2. Get Involved Feedback
    By EduTech in forum EduGeek May 2009 Conference
    Replies: 3
    Last Post: 29th May 2009, 07:26 PM
  3. site feedback please
    By snap in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 3rd May 2008, 01:20 PM
  4. Feedback form
    By tannajay in forum Coding
    Replies: 7
    Last Post: 1st May 2008, 01:23 PM
  5. BETT Feedback
    By GrumbleDook in forum BETT 2014
    Replies: 2
    Last Post: 13th March 2008, 11:50 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •