+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
Web Development Thread, Wordpress problem in Coding and Web Development; Hi, We use wordpress for our main webiste, Dont ask long story! I have had to migrate the website onto ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462

    Wordpress problem

    Hi,

    We use wordpress for our main webiste, Dont ask long story!

    I have had to migrate the website onto another server. I get this error message when i try to get into the backend

    URL REMOVED AT REQUEST

    I have looked on the net but cant find anything, if anyone has any ideas i would appreciate it

    Thanks

    Z

    PS: I know that it has many errors but we have had to put it live quickly (another long story)
    Last edited by russdev; 28th March 2010 at 08:26 AM.

  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    UK
    Posts
    939
    Thank Post
    39
    Thanked 70 Times in 54 Posts
    Rep Power
    30
    I suspect it will be a dodgy plugin, perhaps this plugin (bbpress-integration) have you upgraded wordpress recently?

    Try removing some of the custom plugins, deleting the folders via ftp, then try logging in again.

    Edit:

    Also check the config file to make sure there arent any blank lines after the last ?>
    Last edited by danIT; 18th November 2009 at 06:55 PM.

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    I have never tried to upgrade it.

    How would i manually remove them please?

  4. #4

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    UK
    Posts
    939
    Thank Post
    39
    Thanked 70 Times in 54 Posts
    Rep Power
    30
    You just need to delete the relevant plugin from the web server, find this directory:

    wp-content/plugins

    Then delete the relevant plugin folder, e.g. bbpress-integration

  5. #5

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    Quote Originally Posted by danIT View Post
    You just need to delete the relevant plugin from the web server, find this directory:

    wp-content/plugins

    Then delete the relevant plugin folder, e.g. bbpress-integration
    So you only need to remove them from wp-content/plugins?

    Is it safe to remove everything from that folder?

    Thanks

  6. #6

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    UK
    Posts
    939
    Thank Post
    39
    Thanked 70 Times in 54 Posts
    Rep Power
    30
    Yes that should do the trick.

    Rather than deleting them I would move them out of that directory (Perhaps store locally), then try logging in, if that works add each plugin back to that directory one by one to see if you can locate the troublesome plugin.

  7. #7

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    Quote Originally Posted by danIT View Post
    Yes that should do the trick.

    Rather than deleting them I would move them out of that directory (Perhaps store locally), then try logging in, if that works add each plugin back to that directory one by one to see if you can locate the troublesome plugin.
    Oh i intend to

    Thanks

  8. #8

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    When i remove all the plugins i just get a white screen, is this normal?

    Thanks

  9. #9
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    Stab in the dark but when you moved it did you modify the .htaccess file, could be something in there?

    Or maybe it thinks it's still in the old location if you haven't had a chance to modify the config (If it where joomla I would say check configuration.php in the root, don't know if there is a wordpress equivilent)

  10. #10

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    Or maybe it thinks it's still in the old location if you haven't had a chance to modify the config (If it where joomla I would say check configuration.php in the root, don't know if there is a wordpress equivilent)

    Done that


    Poor stab in the dark but when you moved it did you modify the .htaccess file could be something in there?

    Its using IIS 7.5 does it use htaccess files?

  11. #11

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    UK
    Posts
    939
    Thank Post
    39
    Thanked 70 Times in 54 Posts
    Rep Power
    30
    Try leaving all plugins in place but remove the 'bbpress-integration', think thats a good point to start.

  12. #12
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    Its using IIS 7.5 does it use htaccess files?
    Not a clue (quick google would suggest not). Oh well as I said stab in the dark

  13. #13

    maniac's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Kent
    Posts
    3,070
    Thank Post
    210
    Thanked 430 Times in 310 Posts
    Rep Power
    144
    Have you got full error repoting turned on in PHP? It might give you a little more to go on if you haven't.

  14. #14

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    Quote Originally Posted by maniac View Post
    Have you got full error repoting turned on in PHP? It might give you a little more to go on if you haven't.
    Will give that a go in the morning

    Quote Originally Posted by danIT View Post
    Try leaving all plugins in place but remove the 'bbpress-integration', think thats a good point to start.
    Nope no joy i will try the others tomorrow.

    Could it be that the path contains cap letters and a fussy plugin is kicking off?

  15. #15

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,229
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    Morning,

    I have removed all plugins one by one and it didnt work.

    One plugin called wordpress-ics-importer just displays a white screen when you remove it.

    Is it worth running an update of wordpress to see if it fixes it?

    Thanks

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Hosting] Wordpress - I got hacked!
    By CAM in forum Web Development
    Replies: 36
    Last Post: 15th May 2009, 06:36 PM
  2. Wordpress MU
    By GrumbleDook in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 3rd May 2009, 09:23 PM
  3. Wordpress Blogging
    By TechSupp in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2009, 09:27 PM
  4. Wordpress Problems
    By sgknowler in forum Web Development
    Replies: 6
    Last Post: 30th April 2008, 12:51 PM
  5. Wordpress MU
    By mark in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2007, 05:09 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •