+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Web Development Thread, I.E. Issue in Coding and Web Development; It is about the joomla site for school but more HTML than joomla itself On the ICT page, the ICT ...
  1. #1
    darbyshire's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wigan
    Posts
    75
    Thank Post
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    15

    I.E. Issue

    It is about the joomla site for school but more HTML than joomla itself

    On the ICT page, the ICT teacher has created a flash file that i have put on. The only HTML change i have done is VALUE=transparent.

    On firefox its showing as:


    But when displayed on I.E. its showing as a black box and the menu is going behind it as so:



    Thanks

  2. #2

    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    WMODE

    I have had some trouble with this kind of thing before. Could you post your html code for the flash?

    Try adding this line of code if the flash is in object tags.

    <param name="wmode" value="transparent" />

  3. #3
    Marci's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wakefield, West Yorkshire
    Posts
    896
    Thank Post
    84
    Thanked 235 Times in 194 Posts
    Rep Power
    83



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Logging on Issue
    By JAW$ in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 9th January 2009, 09:38 AM
  2. Logon issue and Printers issue
    By mrbios in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 17th December 2007, 01:40 PM
  3. Solus issue
    By HodgeHi in forum MIS Systems
    Replies: 7
    Last Post: 11th December 2007, 01:11 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •