+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Web Development Thread, Joomla 1.5.9 problems in Coding and Web Development; I can't seem to save or apply changes to articles anymore nor can I publish/unpublish/archive/unarchive articles nothing seems to work ...
  1. #1
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30

    Joomla 1.5.9 problems

    I can't seem to save or apply changes to articles anymore nor can I publish/unpublish/archive/unarchive articles nothing seems to work on the back end system?


    Wes

  2. #2
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    I had this on my back end system, I updated and it appears to have fixed it..... have you tried uppdating 1.5.9 is old now?

  3. #3
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    I'll certainly try anything once which version did you move to?

    Wes

  4. #4

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,410
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194
    It well worth keeping an eye on Joomla updates! Joomla is on version 1.5.14 now

  5. #5
    mossj's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    1,466
    Thank Post
    157
    Thanked 189 Times in 174 Posts
    Rep Power
    52
    Weasley, this could be a virus as well...

    I just checked my site and it had some code injected.... into a few of the pages. The update must of partially fixed it by replacing some infected files but some may still be there...

    I would suggest you check your index.php on the administrator folder and look at the bottom of the code for some injected javascript (using php echo), if you are infected I'm currently trying to fix it and may have cracked disinfecting...
    Last edited by mossj; 21st September 2009 at 11:38 AM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Login problems with joomla
    By wesleyw in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 2
    Last Post: 4th June 2009, 05:23 PM
  2. Joomla 1.5.10
    By Iain in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 4
    Last Post: 28th March 2009, 09:29 PM
  3. 2 problems im having with joomla 1.5
    By PEO in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 4
    Last Post: 21st July 2008, 11:17 PM
  4. What do i need to do this? - Joomla
    By randle in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 10
    Last Post: 4th July 2008, 11:52 AM
  5. Problems getting joomla to work
    By krisd32 in forum Windows
    Replies: 21
    Last Post: 28th March 2006, 09:08 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •