+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Web Development Thread, External access to WAMP not working in Coding and Web Development; I have a problem with a web server that I have set up. It is Server 2003 that had IIS ...
  1. #1
    actech's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Australia
    Posts
    197
    Thank Post
    50
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16

    External access to WAMP not working

    I have a problem with a web server that I have set up. It is Server 2003 that had IIS (which was removed) and then I installed WAMP. I can access it perfectly from inside the network, but if I try and access it from home I get a popup box asking for a username & password (for which none of my passwords work) and then an error referring to IIS pops up (attached below).

    Does anyone have any ideas? I have checked the firewall and all portforwarding for 80 is fine.
    Attached Images Attached Images

  2. #2


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,387
    Thank Post
    183
    Thanked 350 Times in 279 Posts
    Rep Power
    147
    You need to put it Online.

    Click the icon in the notification tray

  3. #3
    actech's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Australia
    Posts
    197
    Thank Post
    50
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16
    Sorry but I'm not sure what you mean. There is no 'online' option in the Apache monitor if that is what you mean. In any case why is IIS asking for authentication?

  4. #4


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,387
    Thank Post
    183
    Thanked 350 Times in 279 Posts
    Rep Power
    147
    Sorry forget it, didnt read your post properly

  5. #5
    actech's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Australia
    Posts
    197
    Thank Post
    50
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16
    That's alright, I thought I was missing something (wouldn't be the first time)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. WAMP not working on vista
    By PEO in forum Windows Vista
    Replies: 20
    Last Post: 2nd July 2009, 08:50 PM
  2. External Access for Internal DB
    By gmiller in forum Web Development
    Replies: 7
    Last Post: 3rd December 2008, 03:41 PM
  3. "Get External Data" not working in Access 2003 or 2007
    By BatchFile in forum Windows Vista
    Replies: 2
    Last Post: 13th November 2008, 11:00 AM
  4. External access for students
    By steve_nfi in forum General Chat
    Replies: 16
    Last Post: 30th September 2008, 10:31 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st November 2007, 12:55 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •