+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Web Development Thread, liberum - cdonts.dll error in Coding and Web Development; I have installed liberum and have been playing with it. All works great, can log calls, auto emails helpdesk email ...
  1. #1
    Scotmk's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Milton Keynes
    Posts
    277
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    17

    liberum - cdonts.dll error

    I have installed liberum and have been playing with it. All works great, can log calls, auto emails helpdesk email and we deal with it. We have been testing it and now we want to go live.

    Just tested it througha teachers profile (non admin) and get an error when posting new problem:

    Number: 70 (0x000000046)
    Source: Microsoft VBScript runtime error
    Description: Permission Denied.

    Not one to just cry, I started the process of googling, and error is to to with the actual sending of the email, as when it errors the problem is relayed and entered into the database, just no email sent. This works fine for my profile domain admin full access).

    I have fiddled with IIS6 and have changed it to allow teaching staff full access, also change permissions to allow scripts and executables for the dll file, and also changed priorities to low, but still does not work. I have reregistered the dll in 2003 (just in case).

    we are 2003 with RM CC3, but from looking about this is a general issue even without CC3,.

    Any ideas anyone? really need to get this sorted.

    Thanks

    Scot

  2. #2
    Joanne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lancashire
    Posts
    1,992
    Thank Post
    211
    Thanked 241 Times in 193 Posts
    Blog Entries
    17
    Rep Power
    115
    usually the e-mail address is wrong or their inbox is full or something... we get loads of errors on ours... i just refresh over and over!

  3. #3

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Surburbia
    Posts
    2,178
    Thank Post
    74
    Thanked 307 Times in 243 Posts
    Rep Power
    115
    Any ideas anyone?
    Install the MS SMTP Service on the box, allow 127.0.01 to relay to [wherever you've got Liberum sending it now] and turn on logging. Set Liberum to use that to relay the mail. Look at the logs, if the mail doesn't turn up at the SMTP Service and there's no clever AV getting in the way then go back to looking at Liberum.

    Been a while but I've run a thoroughly hacked (to just a little piece) last official release Liberum on a CC3 server. I put it in in a folder under the RM default Intranet site, made it an App, set the default page, gave the account IUSR_[something] NTFS change on the database folder and it worked. However amongst other things I rewrote the mail sending to use CDOSYS and that's probably because the original code was buggy/broken.

    Which Liberum are you running? The last official rel. or one of the subsequent custom bug-fixed ones?

  4. #4
    Scotmk's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Milton Keynes
    Posts
    277
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by PiqueABoo View Post
    I rewrote the mail sending to use CDOSYS and that's probably because the original code was buggy/broken.

    Which Liberum are you running? The last official rel. or one of the subsequent custom bug-fixed ones?
    Hi I dont suppose you have the code for cdosys bit to add to the post file, I have seen this just not sure what to add!


    I have Version 0.97.3.

    Thanks

    Scot

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. liberum
    By nathan in forum Web Development
    Replies: 2
    Last Post: 20th July 2007, 10:44 AM
  2. Customising Liberum..
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 29th January 2007, 03:15 PM
  3. Odd LIberum Problem
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 28th February 2006, 09:26 AM
  4. Liberum - SMTP
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 17th February 2006, 02:35 PM
  5. liberum and asp error message
    By russdev in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 25th November 2005, 01:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •