+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
Virtual Learning Platforms Thread, Windows Share Web Client Help in Technical; Nope, as it's not a module... it's a block....
  1. #31
    Marci's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wakefield, West Yorkshire
    Posts
    895
    Thank Post
    84
    Thanked 235 Times in 194 Posts
    Rep Power
    82
    Nope, as it's not a module... it's a block.

  2. #32
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    i got it working , turns out i didn have the right permissions set on cmd.exe

    do you know of any modification/way of me allowing it to download files that have spaces in the names?

  3. #33
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    also im getting corruption on anything i try to download that has styling, like word or powerpoint documents, any advice?

  4. #34
    Marci's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wakefield, West Yorkshire
    Posts
    895
    Thank Post
    84
    Thanked 235 Times in 194 Posts
    Rep Power
    82
    No issues here with downloading docs with spaces in the names...
    How are you downloading Office Docs, by left clicking, or by right clicking and using save target as...?

  5. #35
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    im firefox i can use either, in explorer i have to right click, it downloads text files fine but i get corruption on any files with formatting and fails with files with spaces, is passess a space as a + so it cant find the file to download

  6. #36
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    ive fixed the formatting bug by overighting the files in the smb folder with a new copy, there was a fault somwhere, still got the spaces issue though, im very close now, its annoying me its not working right

  7. #37
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    the more i dig into this the more im finding, ive now got a bug with uploading, it creats the file but dosnt actually put any data in it so i get a file that is 0kb in size and it can take a long time for it to upload this 0kb file, am i doing something wrong?

  8. #38
    Marci's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wakefield, West Yorkshire
    Posts
    895
    Thank Post
    84
    Thanked 235 Times in 194 Posts
    Rep Power
    82
    Couldn't say fella - we host ours on FreeBSD rather than Windows... all works perfectly out of the box for us. Do you have a firewall / ISA server between yourself and the webserver or the webserver and the fileserver?

  9. #39
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    we do, though i have tried it with and without the firewall on, still the same, its like its not waiting for the file to finish tranfering befor it finishes, im not getting errors in my logs, it could be something to do with cygwin/windows, i dont think there is another plugin like this around, when we eventually migrate to virtual servers i think ill set up a linux box for our websites.

  10. #40
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    ive got it working , turns out it was a fault either in the php version i have installed 5.2.9-2 or in the way the code was written to work on windows, not sure, i had to re write a bit of the _SMBCLIENT function to get it to understand double quotes. annoying problem but sorted now ,

    also fixed my file uploads, moodle itself uses a temp folder in the moodledata folder that it has read/write access to, this script uses the default temp folder for the os that it didnt have read/write to and i couldnt set it either, kept beeing overitten.
    i set the php.ini temp folder to a new location within the php folder and set the correct permissions and it worked

    ive added the modified file to this post so anyone else has this same problem i have found.

    here is the file
    class_smbwebclient.zip

  11. #41
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    im getting a slight annoyence with this now, everything works but for some reason ocasionally cmd will fail to let go of the script, if enough fail it wont run again till i run iisreset, and then it is more than happy to work.

    cmd is set up for read access from th iis user only

    thanks

SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Windows Share Web Client and Moodle 1.9
    By wesleyw in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 16
    Last Post: 20th June 2011, 10:35 AM
  2. Moodle - windows web client (smb)
    By _techie_ in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 7
    Last Post: 5th November 2010, 09:15 AM
  3. Moodle Windows Share Web Client
    By itgeek in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 5
    Last Post: 16th September 2010, 11:48 AM
  4. How to Deploy the ICA Web Client Through Web Interface 4.5
    By cookie_monster in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 1
    Last Post: 30th April 2009, 11:14 AM
  5. Moodle & Windows Share Web Client
    By clodhopper in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 12th March 2009, 10:43 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •