+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Virtual Learning Platforms Thread, Moodle Issue in Technical; Hi i currently have a moodle site setup and have been loggin into it with my admin account. I have ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    39
    Thank Post
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Moodle Issue

    Hi

    i currently have a moodle site setup and have been loggin into it with my admin account.
    I have been changing the css to make it themed for the academy. I thought i would try a test student account so logged in using chrome and it has kind of picked up theme, but not all of it the logos etc are missing.


    http://imageshare.web.id/images/9ovi...2lu5exs5fx.jpg

    anyone got any ideas as im at a loss

  2. #2

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    39
    Thank Post
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    sorted issue!!



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Setting up Moodle - php issue
    By Chunks_ in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2011, 01:18 PM
  2. issue with themes after moodle 2.0 upgrade
    By chevyz71 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 4th January 2011, 11:26 AM
  3. Moodle Hyperlink issue in HTML boxes
    By mb2k01 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 6
    Last Post: 29th March 2010, 11:00 AM
  4. Moodle site redirection issue
    By projector1 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 18th June 2009, 05:32 PM
  5. Moodle issue
    By wesleyw in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 17
    Last Post: 5th October 2006, 04:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •