+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Virtual Learning Platforms Thread, Quick question for those running Moodle SSO in Technical; I have been trying ages to get NTLM SSO to work on Moodle but am still struggling although winbind etc ...
  1. #1
    MACIT's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    51
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Quick question for those running Moodle SSO

    I have been trying ages to get NTLM SSO to work on Moodle but am still struggling although winbind etc all appears to be working.

    Iis there anyone who has got this working if so when you run wbinfo -u do you get the following:

    domain\username
    or
    username
    or
    domain+username

    as the return output?

    according to moodle documentation i guess i should have domain\username - i think

    but i am getting "domain+username" if i change the seperator in smb.conf it breaks the lookup

    Any help appeciated
    Last edited by MACIT; 8th December 2009 at 01:34 PM.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Peterborough
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    It should be domain\username or username@domain

    We are having major problems binding from a Linux box in our DMZ to our DC

  3. #3
    MACIT's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    51
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by StevieC View Post
    It should be domain\username or username@domain

    We are having major problems binding from a Linux box in our DMZ to our DC

    Yes that was my thought but if you change the seperator in SMB.conf it breaks it alltogether.

    STUMPED I AM!

  4. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Peterborough
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Wooo,

    I have just tried again after 6 months and got it working!

    If you are still stuck contact me via the web Welcome to KazooSoft

    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Quick Moodle question
    By kennysarmy in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 12
    Last Post: 7th July 2012, 12:07 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 21st March 2012, 12:10 PM
  3. NTLM, Samba, LDAP and SSO on Moodle
    By Mintsoft in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 4th July 2011, 06:52 PM
  4. Moodle LDAP/NTLM/SSO ok for some?
    By stm-tech in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 26
    Last Post: 30th October 2009, 10:57 AM
  5. Getting NTLM SSO to work with Moodle - Apache issue?
    By TheFopp in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 3rd April 2009, 10:17 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •