+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Virtual Learning Platforms Thread, Service Unavailable - Sharepoint Site in Technical; WHY DOES IT ALWAYS HAPPEN!........ Ok, So the Deputy wants to have a look in the progress of the learning ...
  1. #1

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,037
    Thank Post
    160
    Thanked 908 Times in 712 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    270

    Service Unavailable - Sharepoint Site

    WHY DOES IT ALWAYS HAPPEN!........

    Ok, So the Deputy wants to have a look in the progress of the learning platform.

    Was working fine last night, come in this morning and when i browse to http://intranet i get "Service Unavailable"

    She wants to see it 2nd Half of P2

    Anyone got an idea's, this happend before and i sorted it but i cant think at the moment my minds gone blanc!

    Where's the coffee machine

    James.

  2. #2
    mb2k01's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,126
    Thank Post
    189
    Thanked 227 Times in 193 Posts
    Rep Power
    92
    What's your LP? Moodle?
    If its running locally try restarting IIS Services on the server it's installed on.

    We occasionally get HTTP 500 errors (for no reason that we can find) and only a restart of IIS cures it.

  3. #3

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,037
    Thank Post
    160
    Thanked 908 Times in 712 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    270
    Its Sharepoint 2007

    and i have restarted IIS and the server and the sql server .... and still no joy!

    the Central Administration works fine though its just the Intranet (port 80) site

    James.

  4. #4

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,037
    Thank Post
    160
    Thanked 908 Times in 712 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    270
    Sorted it

    I installed the change password webpart, changed the system account password as a test and never changed it back so when the services refreshed over night it could not authenticate as the password was wrong.


  5. #5
    mattmoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    124
    Thank Post
    5
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Rep Power
    14
    That old chesnut haha.

    I couldn't get that webpart working very well, would love to know if you got it working ok. The only time i could get it working was using a domain admin as the elevated account and i didn't want to have my password saved in the web part in plain text.

    Matt

  6. #6

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,037
    Thank Post
    160
    Thanked 908 Times in 712 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    270
    Yh Matt i got it working fine.

    Send me a PM or something and i'll see what i can do.

    James.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Sharepoint site not available externally
    By ranj in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 21st October 2008, 03:35 PM
  2. Sharepoint Site Directory
    By HMCTech in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 6th October 2008, 10:38 AM
  3. Eclipse.NET 'Service Unavailable'
    By Ric_ in forum Educational Software
    Replies: 5
    Last Post: 17th September 2008, 02:00 PM
  4. IIS 'Service Unavailable'
    By Shrimpersfan in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 12th June 2008, 09:37 AM
  5. Moodle causing "Service Unavailable" [FIXED]
    By fooby in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 19th January 2006, 12:15 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •