+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Virtual Learning Platforms Thread, Sharepoint 2007 in Technical; I'm having a problem with a site on my sharepoint box when clicking on the tab it brings up an ...
  1. #1
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30

    Sharepoint 2007

    I'm having a problem with a site on my sharepoint box when clicking on the tab it brings up an error in the event viewer. Attached is the event viewer and the IE error.

    Any ideas?




    Wes
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,433
    Thank Post
    368
    Thanked 646 Times in 528 Posts
    Rep Power
    159
    Is .net Framework 2 installed (run windows updates) and is ASP enabled?

  3. #3
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    I think they are see attached.

    Wes
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    Cravon's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Holy Terra
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    hm... does it work if you go directly to the server and not via the URL? or try reinstalling .asp 2 and 3?

  5. #5

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,058
    Thank Post
    888
    Thanked 1,731 Times in 1,494 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Is the client fully upto date with Windows updates for IE and .net framework etc?

  6. #6
    apearce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    417
    Thank Post
    36
    Thanked 176 Times in 111 Posts
    Rep Power
    43
    Can you open the site in SharePoint Designer - this might give you more information on the error

  7. #7
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    I de-activated a webpart I'd installed. Also had something similar with the student section crashing but opening it in firefox showed it as an error with another webpart becoming corrupted alls well that ends well.


    Wes

  8. #8
    mattmoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Leicester
    Posts
    124
    Thank Post
    5
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Rep Power
    14
    A good way to deactivate we parts in pages that produce similar errors is to add either ?contents=1 or &contents=1 to the end of the URL depening on the URL

    e.g.
    http://intranet/default.aspx?contents=1
    http://intranet/default.aspx?eventid=1221&contents=1

    Thanks

    Matt

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Sharepoint 2007
    By wesleyw in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 8
    Last Post: 27th February 2009, 11:47 PM
  2. Sharepoint 2007
    By wesleyw in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 23rd January 2009, 01:55 PM
  3. sharepoint 2007
    By imiddleton25 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 4th June 2008, 10:26 PM
  4. Sharepoint 2007
    By wesleyw in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 26th April 2008, 05:02 PM
  5. sharepoint 2007
    By wesleyw in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 21st April 2008, 12:11 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •