+ Post New Thread
Results 1 to 13 of 13
Virtual Learning Platforms Thread, Moodle - Site Admin Pages not loading in Technical; God knows what is happening but whenever I try to load a page from the site admin section nothing happens. ...
  1. #1
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Moodle - Site Admin Pages not loading

    God knows what is happening but whenever I try to load a page from the site admin section nothing happens. Please see attached screen shot
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    Turn error reporting on? Might be able to help then

  3. #3
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Hightower View Post
    Turn error reporting on? Might be able to help then
    How do I do that?

  4. #4

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    Find this in your PHP.ini

    display_errors = Off

    Should do the trick. Remember to restart Apache

  5. #5
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Hightower View Post
    Find this in your PHP.ini

    display_errors = Off

    Should do the trick. Remember to restart Apache
    Thanks.

    Done that and I'm now examing the log files but I can't see anything obvious. Could it be a mysql problem rather than PHP?

  6. #6

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,161
    Thank Post
    403
    Thanked 623 Times in 569 Posts
    Rep Power
    181
    Quote Originally Posted by barney View Post
    Thanks.

    Done that and I'm now examing the log files but I can't see anything obvious. Could it be a mysql problem rather than PHP?
    If it was then I think your whole Moodle site would be affected.

  7. #7
    tonyd's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kent (Sometimes), UK
    Posts
    163
    Thank Post
    17
    Thanked 42 Times in 31 Posts
    Rep Power
    25
    Maybe it's worht tring another browser, the time out could be part of a table loading and failing. IE is particularly bad for this.

  8. #8
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Edu-IT View Post
    If it was then I think your whole Moodle site would be affected. Do you have a backup you can restore to a new Moodle installation? Not sure how Moodle backup works.
    Interesting. All pages are affected once you've logged in. none of the layout works properly (see attached.)

    No backup - this is pure experimenation
    Attached Images Attached Images

  9. #9
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by tonyd View Post
    Maybe it's worht tring another browser, the time out could be part of a table loading and failing. IE is particularly bad for this.
    Same in firefox and safari on a client and I.E. on the server

  10. #10

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    On a side note Barney - where is that template from

  11. #11
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Hightower View Post
    On a side note Barney - where is that template from
    The theme? Somewhere in Brazil or Argentina I think?

  12. #12

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    Quote Originally Posted by barney View Post
    The theme? Somewhere in Brazil or Argentina I think?
    Any chance of a link please?

  13. #13
    barney's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Surrey
    Posts
    53
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Hightower View Post
    Any chance of a link please?
    Moodle.org: Themes

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. External Moodle Site LDAP link to school server
    By stephenwelch in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 19th May 2008, 01:37 PM
  2. Slideshow not loading
    By ryehills in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 4
    Last Post: 4th April 2008, 02:13 PM
  3. Logged in as admin, but no admin rights?
    By boomam in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 12th March 2008, 03:56 PM
  4. site admin ?
    By mac_shinobi in forum Comments and Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 7th January 2008, 09:29 AM
  5. 19 institution Moodle site on Win2003!
    By mark in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 12
    Last Post: 15th January 2007, 02:58 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •