+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Virtual Learning Platforms Thread, Moodle - strange issue with courses! in Technical; Here's a strange one. One user (that we know of). Logs on to Moodle fine. Clicks My Courses. All the ...
  1. #1

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    5,888
    Thank Post
    575
    Thanked 1,001 Times in 773 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    461

    Moodle - strange issue with courses!

    Here's a strange one.

    One user (that we know of).
    Logs on to Moodle fine.
    Clicks My Courses.

    All the courses display.
    For about half a second, then disappear!

    Same on any browser, on a different computer.
    We can work around it for now but this just seems very odd!

    User is correctly assigned to those courses (automatic enrolment)

    Any cunning plans?

  2. #2

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Preston
    Posts
    364
    Thank Post
    14
    Thanked 84 Times in 77 Posts
    Rep Power
    30
    Which version of Moodle and where are they clicking "My courses" Is this in the navigation block?

  3. #3

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    5,888
    Thank Post
    575
    Thanked 1,001 Times in 773 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    461
    Lol.

    Looking for that information, we found the exact problem.
    Said user had dragged his navigation bars and courses etc to the little doo-hicky bar on the right of the screen! (something we didn't even know existed - NM here just found it when logged in as the user and wondered what on earth they were!

    Problem solved

    ***Edit : Said "doo-hicky" is called the Dock
    Last edited by synaesthesia; 26th November 2013 at 10:05 AM.

  4. #4

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Preston
    Posts
    364
    Thank Post
    14
    Thanked 84 Times in 77 Posts
    Rep Power
    30
    The number of times that happens (You know for many themes you can disable the users' ability to dock their block so they can't make that mistake again - in Site admin>Appearance>Themes>Theme settings>Allow blocks to use the docks

  5. Thanks to secretlife from:

    synaesthesia (26th November 2013)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Strange Issue with SketchUp 7
    By dhoward_westexetc in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 12th November 2010, 12:20 PM
  2. Strange Issue with Public Calendars in Outlook
    By hillskill in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2010, 05:37 PM
  3. Strange issue with jsn slideshow
    By RTi in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 1
    Last Post: 16th February 2009, 08:26 PM
  4. Strange issue with home PC internet
    By rhyds in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 24th September 2008, 01:09 PM
  5. Strange Latency? Issues with logging in.
    By HodgeHi in forum Wireless Networks
    Replies: 17
    Last Post: 21st February 2007, 02:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •