+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Thin Client and Virtual Machines Thread, XENServer 6 and Dell MD3600i in Technical; I've just finished installing version 6 on my two R710s The first connected fine to the MD3600i the second brings ...
  1. #1
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30

    XENServer 6 and Dell MD3600i

    I've just finished installing version 6 on my two R710s The first connected fine to the MD3600i the second brings up an error SR Backend failure 47 no such device.

    Any ideas on what could have happened?

    Wes

  2. #2
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    I have an older MD3000i and you can manually add the servers it is allowed to see however the options aren't the same for this one for some reason?

  3. #3

    bossman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    England
    Posts
    3,942
    Thank Post
    1,199
    Thanked 1,069 Times in 760 Posts
    Rep Power
    330
    @wesleyw:

    Did you upgrade or install from new?

    Just done the upgrade from 5.6SP2 on my Dell 3 host pool and had problems with the rolling pool upgrade tool so had to go to manual upgrade and had to reconfigure settings on the second and third host but all is well.

    It could be that you may have to reconfigure the connection on your second host.

    Also I wouldnt recommend pooling your 2 hosts and running HA as this has an inherent fault which is documented on the Citrix website.

  4. Thanks to bossman from:

    wesleyw (27th July 2012)

  5. #4

    bossman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    England
    Posts
    3,942
    Thank Post
    1,199
    Thanked 1,069 Times in 760 Posts
    Rep Power
    330
    @wesleyw:

    Here is a list of backend error codes:

    CTX131215 - List of SR Backend Failure Error Codes - Citrix Knowledge Center

    They might help

  6. #5
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,208
    Thank Post
    225
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    Well I managed to add the iqn of the other host to the "host" in MD3600i config a complete change of setup to the old one. As for version 6 I imported all my VMservers (except for the DCs) and then started the upgrade of Xentools this broke the network connection of the Exchange server and after a reboot blue screened the system every time not sure why though. Reimporting now.

    Wes

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Xenserver and jumbo frames
    By cookie_monster in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 4
    Last Post: 21st July 2009, 09:48 AM
  2. XenServer and USB devices
    By localzuk in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 6
    Last Post: 21st April 2009, 05:11 PM
  3. Citrix XenServer and PXE boot
    By somabc in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 7
    Last Post: 31st March 2009, 02:01 PM
  4. RIS and Dell Optiplex 755
    By edie209 in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 5th December 2007, 12:43 PM
  5. Firewire, XPSP2 and Dell Latitude 510
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 21st June 2006, 06:40 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •