+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Thin Client and Virtual Machines Thread, oVirt in Technical; Good morning all! Has anybody got oVirt working ? I have got my server up & running on Fedora which ...
  1. #1
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hessle
    Posts
    2,478
    Thank Post
    515
    Thanked 287 Times in 263 Posts
    Rep Power
    81

    oVirt

    Good morning all!

    Has anybody got oVirt working ? I have got my server up & running on Fedora which is all well and good, now I'm trying to get oVirt Node working on a machine and I get "Installation Successful" then the machine reboots but says "Operating System not found!".

    Thanks in Advance !

  2. #2

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,808
    Thank Post
    272
    Thanked 1,135 Times in 1,031 Posts
    Rep Power
    349
    Quote Originally Posted by cpjitservices View Post
    Good morning all!

    Has anybody got oVirt working ? I have got my server up & running on Fedora which is all well and good, now I'm trying to get oVirt Node working on a machine and I get "Installation Successful" then the machine reboots but says "Operating System not found!".

    Thanks in Advance !
    Not used Ovirt yet - but have you checked the boot records? I assume Fedora uses grub?

  3. Thanks to glennda from:

    cpjitservices (19th March 2012)

  4. #3
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hessle
    Posts
    2,478
    Thank Post
    515
    Thanked 287 Times in 263 Posts
    Rep Power
    81
    Can't check the records but good idea!!! Cant check the bot reords as the OS for some reason dosnt install to the hard drive, 2 ISO's and 2 new blank cdr's later still no luck!!

  5. #4

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,808
    Thank Post
    272
    Thanked 1,135 Times in 1,031 Posts
    Rep Power
    349
    Check what is appearing as the default device is - most installers just choose the default - I did that once as i had a memory stick plugged in and it was installing to that instead of the HDD's - took me ages to work out

  6. #5

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Santa Cru
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    You should be able to find the answers you need on the oVirt users list:

    lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

  7. #6


    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8,202
    Thank Post
    442
    Thanked 1,032 Times in 812 Posts
    Rep Power
    339
    I've just been mucking about with this. Not encountered you specific error.
    I found recent builds and install instruction for Centos 6.2 here if others are interested in doing this:
    Index of /ovirt

  8. Thanks to CyberNerd from:

    cpjitservices (21st March 2012)

SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •