+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Thin Client and Virtual Machines Thread, HP Altiris Deployment - can't boot to automation in Technical; When I try to capture image/configuration, the HP units (t5135) just reboot a couple of times and return the error ...
  1. #1
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    888
    Thank Post
    68
    Thanked 84 Times in 69 Posts
    Rep Power
    31

    HP Altiris Deployment - can't boot to automation

    When I try to capture image/configuration, the HP units (t5135) just reboot a couple of times and return the error in Altiris: "can't boot to automation". Do I need to install an automation partition manually on each client, or should this already be preinstalled? If I need to install it, anyone know where the Linux pre boot OS files are? Anyone come across this error? Thanks

  2. #2

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,582
    Thank Post
    107
    Thanked 761 Times in 592 Posts
    Rep Power
    180

    Re: HP Altiris Deployment - can't boot to automation

    The t5135 terminals are a bit odd IHMO - I just purchased 30 of them. HP do not seem to recommend Altiris as the way to deploy these and the console won't change the host names on mine

    The two recommended ways to go are either deployment via FTP or via a USB drive. Either way you need to use the wizardy thing on one of the terminals to create your config. I cheated and set them up manually (then locked them down).

  3. #3
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    888
    Thank Post
    68
    Thanked 84 Times in 69 Posts
    Rep Power
    31

    Re: HP Altiris Deployment - can't boot to automation

    Aww that's a bit rubbish. I like the HP units, but the lack of central management goes against them.

    Thanks for the info Ric. Any idea whether this will change in a future update, or is it just likely to be the way it is? cheers

  4. #4

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,582
    Thank Post
    107
    Thanked 761 Times in 592 Posts
    Rep Power
    180

    Re: HP Altiris Deployment - can't boot to automation

    I'm hoping that there will be an update and i have posted on the Altiris forum to no avail

    The t5125 terminals were great - they worked fine with Altiris. The strange thing is that the t5135 has the Altiris agent and all manner of Altiris settings in the config.

  5. #5
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    888
    Thank Post
    68
    Thanked 84 Times in 69 Posts
    Rep Power
    31

    Re: HP Altiris Deployment - can't boot to automation

    Yeah, so have I.

    Good to know it's not just me anyway.

  6. #6
    Luke_T's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    St Albans, Herts
    Posts
    333
    Thank Post
    54
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16
    time to ressurect a nice old thread, we got 55 of these on the cheap and I have configured them locally with a usb key & setup ftp updating which seems to work ok to configure them on masse, also the power control at least is working through thte altiris deployment console.

    Has anyone had any luck modifying any more settings?

  7. #7
    Butuz's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wales, UK
    Posts
    1,579
    Thank Post
    211
    Thanked 220 Times in 176 Posts
    Rep Power
    62
    Ah I've been meaning this altiris thing for a while as I've got 100 of these now!

    Butuz

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Altiris
    By Lee_K_81 in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 22
    Last Post: 20th September 2007, 01:34 PM
  2. Windows Administrator's Automation Toolkit book for sale.
    By tosca925 in forum Books and Manuals
    Replies: 0
    Last Post: 17th July 2007, 07:06 PM
  3. GPO Deployment
    By Gambit in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 29th May 2007, 01:05 PM
  4. How to add clients to Altiris Deployment Solution
    By meastaugh1 in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 6
    Last Post: 16th May 2007, 10:04 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •