+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Thin Client and Virtual Machines Thread, VMWare View over the internet = Black Screen in Technical; I am in the process of building our final version of our VMWare vSphere environment for rollout over the Christmas ...
  1. #1

    Join Date
    May 2007
    Location
    Saint Andrews
    Posts
    23
    Thank Post
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16

    VMWare View over the internet = Black Screen

    I am in the process of building our final version of our VMWare vSphere environment for rollout over the Christmas Break. All was going well until I tried connecting remotely.

    Internally the connection works fine. To connect externally I have configured a View Security Server which seems to pass the requests to the View Connection Server ok.
    We I try a remote connection I get to login and select the required desktop. Then the View Client starts up & I get a black screen. After about 1 minute the screen goes and there is a message stating that the server has disconnected me. I am getting this with both WIndows XP 32 bit & WIndows 7 64 Bit vms.

    I have checked all of the Remote Users settings & can connect to the desktop using RDP so I know that the RDP service is working.

    Does anyone have any idea where I should be looking?

    Thanks
    Mike

  2. #2

    Join Date
    May 2007
    Location
    Saint Andrews
    Posts
    23
    Thank Post
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16
    After a long call to VMWare Tech (2 1/2 hrs) & them remoting in the fault was traced to a fault in the locked.properties file. Recreated the file & all is working fine now.

  3. Thanks to kamikaze from:

    plexer (7th December 2010)

  4. #3

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am having a similar issue. Do you know where/what this file is? Has the problem arisen again since you fixed it, like if I create a new vm will I have to recreate this file everytime?

    Thanks in advance
    David

  5. #4

    Join Date
    May 2007
    Location
    Saint Andrews
    Posts
    23
    Thank Post
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16

    locked.properties

    The link is here: http://kb.vmware.com/selfservice/mic...rnalId=1007147

    I only needed to carry this out once. All is still working fine.

    Mike



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Black screen of death
    By Jaco45er in forum Windows 7
    Replies: 16
    Last Post: 2nd February 2012, 03:29 PM
  2. Black Screen Blinking
    By chrisredfield93 in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 6th December 2010, 04:28 PM
  3. [Fog] Black Screen after Imaged
    By HilcrRWise in forum O/S Deployment
    Replies: 8
    Last Post: 7th October 2009, 09:21 AM
  4. Black Screen at Logon
    By ctbjs in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 4th April 2007, 02:11 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •