+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Thin Client and Virtual Machines Thread, Esxi boot issue in Technical; Hello, I am having a problem with esxi on ML115. I recently set this up as esxi server. It seemed ...
  1. #1
    duxbuz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    339
    Thank Post
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0

    Esxi boot issue

    Hello,

    I am having a problem with esxi on ML115.

    I recently set this up as esxi server.

    It seemed to be working fine. I created 2 virtual machines on it, windows and linux.

    I physically moved the unit and now it wont boot.

    I just get a blank screen with flashing cursor.

    I check bios and see in the post screen the HDDs are detected.

    I am not sure what problem may be.

    Am just running memtest at the moment.

    Anyone any ideas?

    Can i run a repair on esxi from the disk?

    Thanks

  2. #2
    duxbuz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    339
    Thank Post
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0
    Am having some weird results.

    Seems if i swap drives about the hypervisor boots.

    i.e i plug the 3rd or 4th drive into my sata1 slot i get a booted hypervisor, although the settings for the network are not there and its lost its password.

    Am not sure whats going on, its weird



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Storyphones - Boot up issue
    By ba9ag in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 6
    Last Post: 13th January 2012, 04:56 PM
  2. Dual Boot Issue
    By CHR1S in forum *nix
    Replies: 6
    Last Post: 12th May 2010, 12:52 PM
  3. Boot Error ML115 esxi and xenserver
    By duxbuz in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 6
    Last Post: 22nd March 2010, 03:38 PM
  4. Boot Up Issue...
    By Rawns in forum Windows 7
    Replies: 3
    Last Post: 2nd March 2010, 05:55 PM
  5. Another Windows 7 Boot up issue...
    By Rawns in forum Windows 7
    Replies: 4
    Last Post: 14th November 2009, 11:04 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •