+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Thin Client and Virtual Machines Thread, Ericom Error in Technical; I've just installed the ericom demo onto a new install of Windows 2003 R2 this also is the TS licensing ...
  1. #1
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,205
    Thank Post
    223
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30

    Ericom Error

    I've just installed the ericom demo onto a new install of Windows 2003 R2 this also is the TS licensing server and a ts server in it's own right. I've just installed it as stock however when I go to the Ericom webconnect 5.6 Administration Tool and try and login i get the following attached error messages.

    If I put in the username and domain (i.e. administrator@domain.internal) I get the first error if I don't I get the second.

    Any help would be much appreciated.


    Wes
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    ComputerTalk's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Essex
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi there,
    I know that this is a slightly old thread, so you have probably solved the issue or have given up, but it looks like you may have been trying to logon on to the PowerTerm WebConnect console using your domain credentials?

    If so, that is where your problem is, you need to log on using the admin account mentioned in the guide that you hopefully got with your demo.

    It's a good product, let me know if you have any questions about it as we are sucessfully using it in a few schools at the moment.

    Kieran
    Computer Talk

  3. #3
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,205
    Thank Post
    223
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    Yeah sadly figured this out, trying not to grin sheepishly about the whole thing .

    Thanks!

    Wes

  4. #4
    ComputerTalk's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Essex
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    No, nothing to feel sheepish about at all - made the exact same error myself when I installed it. Hence my ability to troubleshoot yours

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Ericom - any experiences?
    By eejit in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 6
    Last Post: 11th January 2010, 11:10 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10th November 2009, 10:37 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th October 2008, 12:10 PM
  4. Ericom
    By mighty.grey.eagle in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 3
    Last Post: 30th August 2007, 11:20 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •