+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
Thin Client and Virtual Machines Thread, The hp t5135 in Technical; Originally Posted by cookie_monster How is the HPDM software working _Ric? Any good? I have come to the conclusion that ...
  1. #16

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183
    Quote Originally Posted by cookie_monster View Post
    How is the HPDM software working _Ric? Any good?
    I have come to the conclusion that the HPDM software does not work... it simply sits there mocking me!

  2. #17

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,250
    Thank Post
    404
    Thanked 630 Times in 575 Posts
    Rep Power
    185
    I have a massive subnet.
    Don't boast!

  3. #18
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,217
    Thank Post
    394
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    75
    I have come to the conclusion that the HPDM software does not work... it simply sits there mocking me!
    Damn it does the same for me, I was hoping you might have a cunning special move up your sleeve

  4. #19
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32
    Quote Originally Posted by Ric_ View Post
    The t5135 is truly aweful. Do NOT upgrade the firmware to the newer versions with the 'Invent' splash screen (rather than the dandylion) as these versions seem to love falling over!
    I've found the opposite here. While running the older version, I found they would go into a semi-permanent sleep (ie on but no response) and need to be power cycled. They seem to have been much better with the later version.

    Quote Originally Posted by Ric_ View Post
    @iSteve: The Altiris tool doesn't work with the t5135 - just one of the reasons that they suck so much! The most stable software revison I have found is Version: S1ST0031 Rev. a. You can grab this from here.
    When you say it doesn't work, can you not get anything to work (ie wol/shutdown), or is it the configuration that doesn't work?

  5. #20

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183
    Quote Originally Posted by meastaugh1 View Post
    When you say it doesn't work, can you not get anything to work (ie wol/shutdown), or is it the configuration that doesn't work?
    Basically, the time setting and power functions work but that's it... configuration is a no no.

    HPDM looked like the answer but it simply doesn't work.

    The whole bizzarre FTP setup might work but the documentation is rubbish and, by the time you set it all up, it's easier just to manually image the terminals.

    The newer firmware (the ones with the HP Invent splash screen rather than the dandilion) seems to be flaky as hell and the terminals lock up, go slow or randomly disconnect.

  6. #21
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,217
    Thank Post
    394
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    75
    It looks like HPDM requires an agent to be installed on each client. Min requirememts is CE6 and ours are still CE5.

  7. #22

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The Console
    Posts
    236
    Thank Post
    22
    Thanked 29 Times in 23 Posts
    Rep Power
    22
    Well, after researching the t5135 we've decided not to waste time on the two we have. I've picked up an Axel client to evaluate and it looks like we're going to keep it.

  8. Thanks to iSteve from:

    Axel (2nd November 2009)

  9. #23
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,217
    Thank Post
    394
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    75
    Quote Originally Posted by iSteve View Post
    Well, after researching the t5135 we've decided not to waste time on the two we have. I've picked up an Axel client to evaluate and it looks like we're going to keep it.

    We have 40 Axel units and have been VERY impressed with them. They're soooo easy to configure and you can boot to a Citrix connection in <10 seconds.

  10. Thanks to cookie_monster from:

    Axel (2nd November 2009)

  11. #24

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183
    Quote Originally Posted by cookie_monster View Post
    It looks like HPDM requires an agent to be installed on each client. Min requirememts is CE6 and ours are still CE5.
    The newer releases of the Thinconnect and HP Debian Linux firmwares are supposed to have the client installed already. I've upgraded my units and it just doesn't work.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. HP T5135 to Presentation 4.5..always getting a desktop..help!
    By spazmanian in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 11
    Last Post: 13th February 2009, 09:28 AM
  2. HP Compaq t5135
    By cookie_monster in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 27
    Last Post: 16th September 2008, 08:49 AM
  3. USB Drives on HP t5135 and Citrix
    By Geoff in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 2
    Last Post: 19th March 2008, 01:01 PM
  4. Printing from HP T5135 Thin Clients
    By Lee_K_81 in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 2
    Last Post: 25th January 2008, 09:02 PM
  5. HP t5135 published application server settings?
    By Geoff in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 1
    Last Post: 28th September 2007, 08:14 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •