+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Thin Client and Virtual Machines Thread, HP Device Manager problems in Technical; I am having a right 'mare here trying to get HP Device Manager to pick up our HP T5135 Linux ...
  1. #1
    Butuz's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wales, UK
    Posts
    1,579
    Thank Post
    211
    Thanked 220 Times in 176 Posts
    Rep Power
    63

    HP Device Manager problems

    I am having a right 'mare here trying to get HP Device Manager to pick up our HP T5135 Linux and HP T5530 Win CE 5 thin clients.

    I've set up an IP Range so the software can go for a walk - but it doesnt pick any clients up at all even though they are within the range I specified.

    All the docs I've read suggest my clients are supported by Altiris.

    "From easy to enterprise" ?????

    Butuz

  2. #2

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hey man, saw your outcry by searching for 'hp device manager' on twitter of all things, crazy huh?

    anyway, I was having issues with that too. Did you first click on your HP Gateway? then right click and do a "discover Device"? then choose walking with IP Range>type in IP's> then wait 2-3 mins?

    I am also having an issue with trying to apply an add-on to a t5545. I am really starting to hate HP Device Manager!

  3. Thanks to funkyp56 from:

    Butuz (22nd April 2009)

  4. #3
    Butuz's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wales, UK
    Posts
    1,579
    Thank Post
    211
    Thanked 220 Times in 176 Posts
    Rep Power
    63
    Ah thanks for signing up just to speak to me!!!! Nice to see I am not the only person in the world that assumed managing HP thin clients would be easy!

    Yep - I discovered device, typed in the correct IP range and nothing. Nada. 0 devices found even though at last 30 were on both linux and windows ce 5.

    Firewall is disabled ETC on the server can't realy see anything wrong with my setup?

    I won't be buying any more HP Devices that's for sure.

    Butuz

  5. #4

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Boston, MA
    Posts
    7,601
    Thank Post
    110
    Thanked 771 Times in 599 Posts
    Rep Power
    183
    Do you have multiple VLANs/subnets?

    The Altiris clients on the devices broadcast on the subnet that they are on and the Altiris server software 'sees' this and displays them. The t5135 clients are rubbish to the extreme and IMHO should be avoided like the proverbial plague (they do appear OK in Altiris for me though) - I have no experience of the CE clients.

    Do any other clients appear in Altiris?

  6. Thanks to Ric_ from:

    Butuz (21st October 2009)

  7. #5

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Boston, MA
    Posts
    7,601
    Thank Post
    110
    Thanked 771 Times in 599 Posts
    Rep Power
    183
    @Butuz: Did you ever sort this?

    I've just started to try and use HPDM. I've walked the subnet and none of my devices have been found (That's t5135 and t5735)

  8. #6
    Butuz's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wales, UK
    Posts
    1,579
    Thank Post
    211
    Thanked 220 Times in 176 Posts
    Rep Power
    63
    No mate I gave up and instead just spent my time daydreaming of a school full of Axel / Sun Rays

    The software is frankly, pants.

    Butuz

  9. Thanks to Butuz from:

    Ric_ (21st October 2009)



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. device manager is empty & other problems
    By RabbieBurns in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 19th November 2009, 08:07 PM
  2. Audio Device Problems
    By bassistboy42 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 11th October 2008, 09:30 PM
  3. Quantum DLT-V4 not in device manager?
    By Andie in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 16th November 2007, 04:32 PM
  4. Problems access Cisco device manager
    By timbo343 in forum Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 12th March 2007, 01:57 PM
  5. Device Problems In XP
    By barryfl in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 20th February 2006, 11:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •