+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
South West Grid for Learning (SWGfL) Thread, Live@Edu - anyone got it working? in Regional Broadband Consortiums (RBC); I cannot and it seems that the SWGFL firewall is blocking something, and rather irritatingly they are refusing to help ...
  1. #1
    mwbutler's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dorset
    Posts
    235
    Thank Post
    97
    Thanked 20 Times in 17 Posts
    Rep Power
    27

    Angry Live@Edu - anyone got it working?

    I cannot and it seems that the SWGFL firewall is blocking something, and rather irritatingly they are refusing to help us fix the problem unless we pay for an expensive support contract for a free service. Just brilliant!

    Has anyone managed to get this working? If so how?

    Here's a few threads on the issue:

    Mr.Ben - Live @Edu Single Sign On and the SWGfL

    Mine - EasySync Configurator Cannot sync with network (Live@Edu)


    Cheers

    Matt

  2. #2
    MattGibson's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Epsom
    Posts
    171
    Thank Post
    22
    Thanked 14 Times in 9 Posts
    Rep Power
    15
    Hello Matt,

    Unfortunately there's not much on here about EasySync, I'm currently evaluating the product using some test accounts. What cant you get working?

    The only issue I had was connecting to Live@Edu Servers via ps.outlook.com - My solution for this was CMD prompt

    > netsh winhttp reset
    > netsh winhttp import proxy source=ie

    Depending on wether or not you want to use your IE proxy settings.

    Apart from that it seems to work and Sync passwords to the Edu service, Few glitches with Dynamic Distribution groups not appearing in the Admin side of Live.

    Hope this helps,

    Regards
    Matt Gibson

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Software Update - I got it working!
    By theeldergeek in forum Mac
    Replies: 12
    Last Post: 13th June 2010, 07:39 PM
  2. Anyone got a working copy please?!
    By cybernought in forum Learning Network Manager
    Replies: 4
    Last Post: 25th February 2008, 11:46 AM
  3. urgent zaph Chancery font anyone got it
    By russdev in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 27th September 2005, 08:02 PM
  4. vista beta anyone got it installed yet?
    By russdev in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 15th August 2005, 04:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •