+ Post New Thread
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 48
South West Grid for Learning (SWGfL) Thread, Internet problems in Regional Broadband Consortiums (RBC); Anyone else having problems with internet in SWGFL areas?...
  1. #1
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,256
    Thank Post
    287
    Thanked 111 Times in 84 Posts
    Rep Power
    83

    Internet problems

    Anyone else having problems with internet in SWGFL areas?

  2. #2
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,346
    Thank Post
    676
    Thanked 169 Times in 154 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    85
    Oh joy, not again. What are you seeing? Slow dns/no dns?

    Where in the Swgfl region are you?

  3. #3
    jlucas's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Cornwall
    Posts
    126
    Thank Post
    13
    Thanked 15 Times in 9 Posts
    Rep Power
    14
    Yeah getting the odd weird problem here.

  4. #4
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,256
    Thank Post
    287
    Thanked 111 Times in 84 Posts
    Rep Power
    83
    We got nothing here.

    SWGFL think it's a talktalk problem.

  5. #5
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,256
    Thank Post
    287
    Thanked 111 Times in 84 Posts
    Rep Power
    83
    Update with this

    Google is blocking SWGFL. ...

    Just raised a call with this as we having staff moan about this...

  6. #6

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Devon
    Posts
    233
    Thank Post
    0
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Rep Power
    12
    We've had loads of 'Googly' problems since Friday. Marvellous since we've just migrated from Exchange to GMail!

    SWGFL say they have a call open with Google but they haven't been given an ETA for the fix.

  7. #7

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    54
    Thank Post
    7
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Tall_Paul View Post
    SWGFL say they have a call open with Google but they haven't been given an ETA for the fix.
    ^^Same old SWGFL.

  8. #8
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,256
    Thank Post
    287
    Thanked 111 Times in 84 Posts
    Rep Power
    83
    Quote Originally Posted by Tall_Paul View Post
    We've had loads of 'Googly' problems since Friday. Marvellous since we've just migrated from Exchange to GMail!

    SWGFL say they have a call open with Google but they haven't been given an ETA for the fix.
    Snap. This last week been nothing but problems with SWGFL.. (and my ears with staff moaning they cant get on to google)

  9. #9
    Tesla's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Milton Keynes
    Posts
    861
    Thank Post
    118
    Thanked 146 Times in 115 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    61
    not in your area, but we seem to have problems with youtube if accounts have been signed in etc...

  10. #10

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    54
    Thank Post
    7
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Tesla View Post
    not in your area, but we seem to have problems with youtube if accounts have been signed in etc...
    Is your connection an RM one?

  11. #11
    Tesla's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Milton Keynes
    Posts
    861
    Thank Post
    118
    Thanked 146 Times in 115 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    61
    Nope, E2BN.

  12. #12
    AXE
    AXE is offline
    AXE's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Right here. Right Now.
    Posts
    192
    Thank Post
    188
    Thanked 55 Times in 18 Posts
    Rep Power
    22
    Yes, very bad since Friday.

  13. #13
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,530
    Thank Post
    3,411
    Thanked 261 Times in 213 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    110
    Yep, same here. Naturally all my fault of course! Now sent a message round to all staff explaining exactly what the issue is.

  14. #14

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,816
    Thank Post
    517
    Thanked 2,473 Times in 1,916 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    836
    Yeah, been seeing timeouts from google searches for a few days now. Driving me mad.

  15. #15

    Join Date
    May 2012
    Location
    South West
    Posts
    11
    Thank Post
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We've been having the same problems here over the last few days (just as the staff and students arrive back). At first I thought it was just when using the oh-so-slow transparent proxy service, but not I'm not so sure. Haven't had time to investigate yet due to rolling out a full new domain after years of the school suffering on RM CC4 Server 2003 (not in my hands I might add), we're now on 2012, Vmware+veam on Dell VRTX with SCCM.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Internet Problems?
    By L_Smith in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 4
    Last Post: 19th October 2009, 11:28 AM
  2. Strange internet problem
    By Frazer in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 3
    Last Post: 4th March 2009, 12:57 PM
  3. Internet Problem
    By karldenton in forum Windows
    Replies: 30
    Last Post: 6th August 2008, 09:27 AM
  4. Replies: 14
    Last Post: 6th December 2007, 11:41 AM
  5. Sort of a network/Internet problem
    By witch in forum Wireless Networks
    Replies: 5
    Last Post: 8th May 2006, 10:06 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •