+ Post New Thread
Page 71 of 83 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 1237
Scripts Thread, FITS Compliant Web Based Helpdesk - ** RELEASED ** in Coding and Web Development; Excellent...
  1. #1051
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    Excellent

  2. #1052

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    196
    Thank Post
    4
    Thanked 26 Times in 23 Posts
    Rep Power
    17
    Have re upload the license file as I had done it as the local host and it hadn't of generated it as the FQDN, so if i accessed by typing in the fqdn it wouldnt let me log in/tell me it was unlicensed

  3. #1053
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    Re-Authenticated for you.

  4. #1054

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    196
    Thank Post
    4
    Thanked 26 Times in 23 Posts
    Rep Power
    17
    Thanks, sorry for spoiling your sunday

  5. #1055
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    No problem, HTH

  6. #1056

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    196
    Thank Post
    4
    Thanked 26 Times in 23 Posts
    Rep Power
    17
    ok something else, had problem logging on as the administrator so I deleted the database and re started, went into the setup and when i configure the data base i get this error "Failure to create database structure, the error was: Cannot insert the value NULL into column 'twitterCK', table 'OPSD.dbo.tblsettings'; column does not allow nulls. INSERT fails. The statement has been terminated."

    I click it again and it says everything is fine, create the user etc and then i go to logon and it still wont let me logon

  7. #1057
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    Quote Originally Posted by jamesmay View Post
    ok something else, had problem logging on as the administrator so I deleted the database and re started, went into the setup and when i configure the data base i get this error "Failure to create database structure, the error was: Cannot insert the value NULL into column 'twitterCK', table 'OPSD.dbo.tblsettings'; column does not allow nulls. INSERT fails. The statement has been terminated."

    I click it again and it says everything is fine, create the user etc and then i go to logon and it still wont let me logon
    OK Confused now, did you get any errors the first time you ran the installer as you said you did not? The fact you were not able to login would lead me to believe the installer did not run correctly the first time.

    Did you create the SQL database with the required permissions as per the installation KB article?

  8. #1058

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    196
    Thank Post
    4
    Thanked 26 Times in 23 Posts
    Rep Power
    17
    yeah double checked the setting up of the sql database and have deleted and re setup. I think it may of brought it up but it was then followed by the 3 green boxes saying all the dayabase stuff had setup correctly..

  9. #1059
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    Are you onsite or doing this remotely? can we get a remote connection to see whats is happening?

  10. #1060

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    196
    Thank Post
    4
    Thanked 26 Times in 23 Posts
    Rep Power
    17
    Im onsite... I can setup a remote connection but will have to be through our external suppiler vpn as our LA only allow that

  11. #1061
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    Please check the support request I just raised for you.

  12. #1062

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    56
    Thank Post
    2
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    Rep Power
    9
    Just completed a fresh install which went well - one thing we've had problems with is adding periods in the resource manager. We can add rooms, resources, set up weeks, etc without problem but when we select the "Periods" tab it's empty, no options to add or anything. Any ideas?

    EDIT: Looks like the column period_time_header in tblrb_periods wasn't created during the install. Adding it solves the problem.
    Last edited by Jonah; 2nd September 2012 at 05:08 PM.

  13. Thanks to Jonah from:

    ICTNUT (2nd September 2012)

  14. #1063

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    196
    Thank Post
    4
    Thanked 26 Times in 23 Posts
    Rep Power
    17
    had the same thing with periods, but adding that column has worked

  15. Thanks to jamesmay from:

    ICTNUT (2nd September 2012)

  16. #1064
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    62
    Quote Originally Posted by Jonah View Post
    Just completed a fresh install which went well - one thing we've had problems with is adding periods in the resource manager. We can add rooms, resources, set up weeks, etc without problem but when we select the "Periods" tab it's empty, no options to add or anything. Any ideas?

    EDIT: Looks like the column period_time_header in tblrb_periods wasn't created during the install. Adding it solves the problem.
    Hmm looking into that now as that should not have happened.

    EDIT: Looks like I did not include the most up to date version of the install and upgrade script, how did I miss that. The download release has been updated with the correct scripts now
    Last edited by ICTNUT; 2nd September 2012 at 08:37 PM. Reason: typo

  17. #1065

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,726
    Thank Post
    667
    Thanked 1,638 Times in 1,463 Posts
    Rep Power
    424
    Thought it strange as we hadn't seen that isaue crop up in testing.

    Ben.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Framework for ICT Technical Support (FITS)
    By FITS in forum School ICT Policies
    Replies: 32
    Last Post: 3rd March 2009, 09:38 AM
  2. very very urgent: FITS Your Experiences
    By russdev in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 16
    Last Post: 23rd October 2007, 11:21 PM
  3. Is your school website DDA compliant?
    By bishopsgarthstockton in forum Web Development
    Replies: 5
    Last Post: 10th July 2007, 03:34 PM
  4. dda compliant website
    By Uraken in forum Web Development
    Replies: 5
    Last Post: 8th June 2007, 09:23 AM
  5. PHP based Helpdesk with IMAP or POP3 authentication?
    By wesleyw in forum How do you do....it?
    Replies: 5
    Last Post: 18th October 2006, 01:08 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •