+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Scripts Thread, American keyboard settings being loaded when logging on in Coding and Web Development; Recently some of the computers here at school have been loading up with an American keyboard configuration when the user ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    American keyboard settings being loaded when logging on

    Recently some of the computers here at school have been loading up with an American keyboard configuration when the user logs on and it is dependent on who is logging on. I think that this is due to a change in the logon script, but I need advice on how to check/change this. It's a windows 2003 exchange server network and as you can guess I'm something of a novice!! Thanks.

  2. #2
    craigg's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    175
    Thank Post
    15
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    15
    Code:
    Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
    WshShell.RegWrite "HKCU\Keyboard Layout\Preload\1","00000809"

    Stick that on the end of your logon script - It worked for me but i'd test it first as you never know what the registry can do.



  3. Thanks to craigg from:

    Azhibberd (24th April 2009)

  4. #3

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Craigg - have checked the logon script and the keyboard settings parameter that you suggest is already there! I am beginning to think there may be a virus affecting the registry.

  5. #4
    ezzauk's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Redditch
    Posts
    109
    Thank Post
    18
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    18

    Cool

    We use this adm for setting the keyboard to UK. You will need to test it.
    Attached Files Attached Files



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. DAT72 tape loaded... but not loaded
    By WithoutMotive in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 12th November 2008, 04:13 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 2nd October 2008, 12:25 PM
  3. One for our American Cousins
    By russdev in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 21st November 2007, 08:47 PM
  4. american sport
    By russdev in forum Other Stuff
    Replies: 7
    Last Post: 15th February 2007, 12:12 PM
  5. A question for our American cousins
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 6th October 2006, 06:51 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •