+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Raspberry Pi, Arduino & Other SBCs Thread, "This Pi is dead" in Technical; My Raspberry Pi now refuses to boot. Steps taken. It was working earlier this week but has now only got ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bromley
    Posts
    283
    Thank Post
    15
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    Rep Power
    16

    Unhappy "This Pi is dead"

    My Raspberry Pi now refuses to boot.
    Steps taken.
    • It was working earlier this week but has now only got the red power light showing.
    • I have reformatted and re imaged the sd card and swapped to another known working one.
    • I have changed the power adapter and tested the other one on a Samsung Gs2 which works.
    • Testing with a multimeter between tp1 and tp2 shows 5v.
    • Everything on the board looks the same as it did before.



    Unfortunately I have missed element14's opening hours today so will have to wait until Monday to give them a call to see if they will replace it.

  2. #2

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    118
    Thank Post
    37
    Thanked 14 Times in 12 Posts
    Rep Power
    20
    I had a similar issue with mine where it looked like only the red power light was on, but the activity light was lit up green but barely noticeable. Turned out the images weren't being applied to the SD card properly and i had to fully fat format it in Windows and then re-apply the image before it worked.

SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •