+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Promethean Direct Support Thread, RM CC3 ActivInspire Deployment in Direct Support; When deploying ActivInspire on our cc3 network it fails to install, this is what the app agent logfiles say: Code: ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Co. Durham
    Posts
    5
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question RM CC3 ActivInspire Deployment

    When deploying ActivInspire on our cc3 network it fails to install, this is what the app agent logfiles say:

    Code:
    01-Jul 2010 15:28:23:705 (examine) Failed to install MSI package ActivInspire - ActivInspire v1.ini after 10 retries. Fatal error during installation.
    01-Jul 2010 15:28:23:705 (examine) CAppAgentObj::InstallRM: Failed to install package ActivInspire - ActivInspire v1.ini using \\SERVERNAME\RMPackages\Applications\ActivInspire - ActivInspire v1\ActivInspire.msi with arguments REBOOT=SUPPRESS ALLUSERS=1 TRANSFORMS="\\SERVERNAME\RMPackages\Applications\ActivInspire - ActivInspire v1\ActivInspire.mst" (hr = Unspecified error), Line: 280, Module: AppAgentObj.cpp
    01-Jul 2010 15:30:46:001 (examine) Failed to install MSI package ActivInspire - ActivInspire Core Resources (ENU) v1.ini after 10 retries. Fatal error during installation.
    01-Jul 2010 15:30:46:001 (examine) CAppAgentObj::InstallRM: Failed to install package ActivInspire - ActivInspire Core Resources (ENU) v1.ini using \\SERVERNAME\RMPackages\Applications\ActivInspire - ActivInspire Core Resources (ENU) v1\ActivInspireCoreRes.msi with arguments REBOOT=SUPPRESS ALLUSERS=1 (hr = Unspecified error), Line: 280, Module: AppAgentObj.cpp
    Any help would be appreciated...

  2. #2

    cmssbrie's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Lancashire
    Posts
    185
    Thank Post
    3
    Thanked 53 Times in 48 Posts
    Rep Power
    21
    Hi,

    Unfortunately, we can't really support the network having problems deploying the software - our main purpose is to advise on how to get the .MSI packages so that you can deploy them in the normal way.

    Having said that, I do know that you need to do this with the CC3 networks when using the transform Generator....

    Add Transform Setting to the RM Community
    Connect 3 ini file:
    This is only required for RM Community Connect
    3 networks and if selected will add the necessary
    Transform setting entry to the RM ini file. This
    ini file is something that you as the RM network
    administrator need to create and add to the root
    of the folder along with the ASTransGen.exe
    utility. This option will assume that the name of
    the ini file is the same as the chosen MSI file e.g.
    ActivInspire.ini.


    (Information about the transofrm generator is availible in this KB article - Page 12 - http://uk.prometheankb.com/article.a...303902&p=10121)

    Not sure if you have already done that? - but thats the only specific CC3 thing I am aware of. - I do know it deffinately works on the CC3 network though.

    If this doesn't resolve your issue, I think you would probably be best contacting RM for their advice.

    Hope this helps!

  3. #3
    ajs
    ajs is offline

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wigton, Cumbria
    Posts
    226
    Thank Post
    2
    Thanked 35 Times in 35 Posts
    Rep Power
    23
    What does your .ini file look like for the package?

  4. #4

    Sylv3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Co. Durham
    Posts
    3,215
    Thank Post
    372
    Thanked 380 Times in 338 Posts
    Rep Power
    148
    Quote Originally Posted by thenetworkmanager View Post
    When deploying ActivInspire on our cc3 network it fails to install, this is what the app agent logfiles say:

    Code:
    01-Jul 2010 15:28:23:705 (examine) Failed to install MSI package ActivInspire - ActivInspire v1.ini after 10 retries. Fatal error during installation.
    01-Jul 2010 15:28:23:705 (examine) CAppAgentObj::InstallRM: Failed to install package ActivInspire - ActivInspire v1.ini using \\SERVERNAME\RMPackages\Applications\ActivInspire - ActivInspire v1\ActivInspire.msi with arguments REBOOT=SUPPRESS ALLUSERS=1 TRANSFORMS="\\SERVERNAME\RMPackages\Applications\ActivInspire - ActivInspire v1\ActivInspire.mst" (hr = Unspecified error), Line: 280, Module: AppAgentObj.cpp
    01-Jul 2010 15:30:46:001 (examine) Failed to install MSI package ActivInspire - ActivInspire Core Resources (ENU) v1.ini after 10 retries. Fatal error during installation.
    01-Jul 2010 15:30:46:001 (examine) CAppAgentObj::InstallRM: Failed to install package ActivInspire - ActivInspire Core Resources (ENU) v1.ini using \\SERVERNAME\RMPackages\Applications\ActivInspire - ActivInspire Core Resources (ENU) v1\ActivInspireCoreRes.msi with arguments REBOOT=SUPPRESS ALLUSERS=1 (hr = Unspecified error), Line: 280, Module: AppAgentObj.cpp
    Any help would be appreciated...
    If you have access to the RM communities website theres a how to guide on there - I followed this and it works for us no problems.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. ActivInspire Licensing
    By sahmeepee in forum Promethean Direct Support
    Replies: 18
    Last Post: 3rd December 2010, 09:14 AM
  2. ActivInspire 1.4 is now available
    By cmssbrie in forum Promethean Direct Support
    Replies: 10
    Last Post: 17th May 2010, 10:35 AM
  3. ActivInspire
    By dataoverride in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 25th November 2009, 12:58 PM
  4. ActivInspire
    By russdev in forum Educational Software
    Replies: 8
    Last Post: 20th October 2009, 04:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •