+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Promethean Direct Support Thread, Jumping Mouse Clicks when Connected to Board in Direct Support; I'm currently student teaching and whenever I plug my toshiba satellite laptop into the usb part of the promethean board, ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United States
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Jumping Mouse Clicks when Connected to Board

    I'm currently student teaching and whenever I plug my toshiba satellite laptop into the usb part of the promethean board, there appears to be random mouse clicks that start to open and close all sorts of programs. Is there anyway to resolve this problem? I've tried uninstalling and reinstalling the acivinspire software and changing the screen resolution.. I'm just not sure what to do. Any suggestions??

  2. #2
    Zourous's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    East Sussex
    Posts
    361
    Thank Post
    104
    Thanked 122 Times in 44 Posts
    Rep Power
    54
    Contact IT support for your school!

  3. #3

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,442
    Thank Post
    701
    Thanked 2,302 Times in 1,063 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    678
    Quote Originally Posted by Zourous View Post
    Contact IT support for your school!
    In the US the teacher is often first line support in a school.
    Their main tech support often works at district level and can be as few as 10 people covering 20+ schools, which is why they are asking here I suspect, so please be nice.

  4. Thanks to Dos_Box from:

    Zourous (10th February 2014)

  5. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,376
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    I have had this a few times. The first time the board had to be changed. The second time it was power cables running behind the board, re-routing the cables resolved it. The third time was much easier. Dis connect the USB and power cable for the board and leave it for 30 mins and power it back up and it just kicked into life.

  6. #5
    Zourous's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    East Sussex
    Posts
    361
    Thank Post
    104
    Thanked 122 Times in 44 Posts
    Rep Power
    54
    If you don't have the benefit of a local technician to call upon, then the best thing is to try and isolate the problem. It doesn't sound like a software / laptop problem, but see if you can try someone else's laptop on the same board to eliminate one or the other. If it is the laptop, try a different USB port or try uninstalling and reinstalling the activ driver (uninstalling the activeinspire itself is not likely to do anything). If is the board, try turning off and on the power to the board, also try using a different USB cable between the laptop and the faceplate. That is a starting point, if you're still stuck, you can report back your findings so far.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. No connection to Board
    By Stuart_C in forum Promethean Direct Support
    Replies: 12
    Last Post: 2nd September 2014, 03:24 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 16th February 2012, 12:16 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 13th August 2011, 03:26 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 29th June 2011, 01:45 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 20th July 2008, 10:38 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •