+ Post New Thread
Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 61 to 75 of 106
Our Advertisers Thread, VeryPC webshop is now open! in Purchasing and Trading; Originally Posted by zag Nice work on the design, very clean. There seems to be a massive space at the ...
  1. #61

    VeryPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,044
    Thank Post
    1,120
    Thanked 1,028 Times in 594 Posts
    Rep Power
    328
    Quote Originally Posted by zag View Post
    Nice work on the design, very clean. There seems to be a massive space at the bottom afte the footer though
    Quote Originally Posted by SovietRussia View Post
    Quote Originally Posted by Edu-IT View Post
    Also I have a huge blank space at the bottom in IE10, if that helps.
    Bit mysterious this one as no-one here at VeryPC is getting that in any browser.

    Our webdev has just tweaked the CSS - can you tell me if it is still happening for you folks please @zag @SovietRussia @Edu-IT

    Thanks.

  2. #62

    VeryPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,044
    Thank Post
    1,120
    Thanked 1,028 Times in 594 Posts
    Rep Power
    328
    Quote Originally Posted by X-13 View Post
    Quoth the server, 404. [Attachment not found.]
    Yeah, weird I get that with my EduGeek posts sometimes.

    I've edited the post, should be visible now.

    Al

  3. #63

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,754
    Thank Post
    3,265
    Thanked 1,052 Times in 973 Posts
    Rep Power
    365
    Quote Originally Posted by VeryPC View Post
    Space. This. Watch it...
    ^^^^^^^ Watching Space just here <---

    Thanks

  4. #64

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,680
    Thank Post
    516
    Thanked 2,451 Times in 1,897 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    832
    The blank space appears for me for about 4 seconds, then disappears as the page resizes itself. The space, I would say, is the same size as the big central slider row in the design.

    So, it could be due to how people have their Javascript set up?

  5. Thanks to localzuk from:

    VeryPC (4th December 2013)

  6. #65
    StevieM's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Liverpool
    Posts
    828
    Thank Post
    329
    Thanked 358 Times in 238 Posts
    Rep Power
    83
    Quote Originally Posted by VeryPC View Post
    Bit mysterious this one as no-one here at VeryPC is getting that in any browser.

    Our webdev has just tweaked the CSS - can you tell me if it is still happening for you folks please @zag @SovietRussia @Edu-IT

    Thanks.
    All fine in IE9 now.

  7. #66
    zag
    zag is offline
    zag's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3,765
    Thank Post
    898
    Thanked 416 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    87
    Quote Originally Posted by VeryPC View Post
    Bit mysterious this one as no-one here at VeryPC is getting that in any browser.

    Our webdev has just tweaked the CSS - can you tell me if it is still happening for you folks please @zag @SovietRussia @Edu-IT

    Thanks.
    Yep its fixed now

  8. #67

    VeryPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,044
    Thank Post
    1,120
    Thanked 1,028 Times in 594 Posts
    Rep Power
    328
    Quote Originally Posted by localzuk View Post
    The blank space appears for me for about 4 seconds, then disappears as the page resizes itself. The space, I would say, is the same size as the big central slider row in the design.

    So, it could be due to how people have their Javascript set up?
    Quote Originally Posted by StevieM View Post
    All fine in IE9 now.
    Quote Originally Posted by zag View Post
    Yep its fixed now
    Cheers folks. Yep some browsers occasionally show a short lag on the responsive nature of the design, but I haven't seen it much.

    Al

  9. #68

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,139
    Thank Post
    403
    Thanked 622 Times in 568 Posts
    Rep Power
    181
    Fine here now.

  10. Thanks to Edu-IT from:

    VeryPC (4th December 2013)

  11. #69

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,139
    Thank Post
    403
    Thanked 622 Times in 568 Posts
    Rep Power
    181
    I did notice you can view the shop over HTTP? I thought you was forcing HTTPS?

  12. Thanks to Edu-IT from:

    VeryPC (4th December 2013)

  13. #70

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,139
    Thank Post
    403
    Thanked 622 Times in 568 Posts
    Rep Power
    181
    Edit: Found it. :-)

  14. #71

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,680
    Thank Post
    516
    Thanked 2,451 Times in 1,897 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    832
    Quote Originally Posted by Edu-IT View Post
    Edit: Found it. :-)
    They are on https://shop.very-pc.co.uk/terms

  15. Thanks to localzuk from:

    VeryPC (4th December 2013)

  16. #72

    VeryPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,044
    Thank Post
    1,120
    Thanked 1,028 Times in 594 Posts
    Rep Power
    328
    Quote Originally Posted by Edu-IT View Post
    I did notice you can view the shop over HTTP? I thought you was forcing HTTPS?
    Should be - will have that looked at.

    Al

  17. #73
    SovietRussia's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Powys, Wales
    Posts
    615
    Thank Post
    69
    Thanked 132 Times in 103 Posts
    Rep Power
    43
    Quote Originally Posted by VeryPC View Post
    Bit mysterious this one as no-one here at VeryPC is getting that in any browser.

    Our webdev has just tweaked the CSS - can you tell me if it is still happening for you folks please @zag @SovietRussia @Edu-IT

    Thanks.
    Still there for me

    (Inside the large area is an iFrame, which I believe is blocked)

  18. #74

    VeryPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,044
    Thank Post
    1,120
    Thanked 1,028 Times in 594 Posts
    Rep Power
    328
    Quote Originally Posted by Edu-IT View Post
    I did notice you can view the shop over HTTP? I thought you was forcing HTTPS?
    This is sorted now btw

    Al

  19. #75

    VeryPC's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    2,044
    Thank Post
    1,120
    Thanked 1,028 Times in 594 Posts
    Rep Power
    328
    Quote Originally Posted by SovietRussia View Post
    Still there for me

    (Inside the large area is an iFrame, which I believe is blocked)
    Thanks - will ask for another inspection tomorrow morning.

    Al

SHARE:
+ Post New Thread
Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Net-restore is now retired, looks like for good!
    By HodgeHi in forum O/S Deployment
    Replies: 15
    Last Post: 19th November 2008, 10:26 PM
  2. EduGeek is now over 7000 members strong!
    By ZeroHour in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 20th May 2008, 08:37 PM
  3. Joomla 1.5 Stable is now live!
    By ZeroHour in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 24th January 2008, 01:16 AM
  4. SIMS December Update - is now available
    By Toby.Belfield in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 20th December 2006, 04:22 PM
  5. voting now open
    By russdev in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 16
    Last Post: 15th December 2006, 09:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •