+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Office Software Thread, Exchange/Outlook 2010 Prompting for password on regular basis in Technical; We're running Exchange 2010, SP2. We have a user running Outlook 2010 (like all our staff) who is prompted for ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hull
    Posts
    1
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exchange/Outlook 2010 Prompting for password on regular basis

    We're running Exchange 2010, SP2.

    We have a user running Outlook 2010 (like all our staff) who is prompted for a username and password on a very regular basis when using Outlook. It doesn't matter whether they enter this information or not, it doesn't actually stop them being able to send or recieve new emails, but it is incrediably annoying being prompted all the time for said info.

    We had similar behaviour in Outlook 2007 and for the most part the upgrade to 2010 solved the issue, expect for this user who is a new starter.

    Now, I've looked on Edugeek and the interwebs in general and despite there being simply hundreds of potential solutions, none seem to have any effect.

    Hoping someone might be able to help me out!

  2. #2

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    2,198
    Thank Post
    13
    Thanked 228 Times in 217 Posts
    Rep Power
    67
    What operating system, is it XP? Do you have a Windows 7 machine you can try it on?

    Is your Exchange server internal as I have a similar issue and have a fix dependent on the above answers.

  3. #3

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,810
    Thank Post
    272
    Thanked 1,135 Times in 1,031 Posts
    Rep Power
    349
    this is something to do with incorrect DNS entries for auto discover I believe.

  4. #4
    DrPerceptron's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    In a house
    Posts
    922
    Thank Post
    34
    Thanked 134 Times in 114 Posts
    Rep Power
    41
    What method are you using for Logon Password Security for the user with problems - is it the same as everyone else?

  5. #5

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,144
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    How are you connecting RPC or HTTPS?
    When prompted what is OLK trying to connect to, normally shows you the server name in the dialogue, if you can post a pic, that would be good.
    Any cached credentials?
    Also test autodicover and all the URL's OLK would use.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange / Outlook 2010 Autodiscover / Outlook Anywhere [Solved]
    By RabbieBurns in forum Enterprise Software
    Replies: 32
    Last Post: 4th October 2011, 12:04 PM
  2. [MS Office - 2010] Office 2010 prompts for profile after fresh install
    By Oaktech in forum Office Software
    Replies: 5
    Last Post: 15th September 2011, 09:12 PM
  3. [MS Office - 2010] Configuring Outlook 2010/Google Apps IMAP using .prf -- not prompting for password
    By BBrian in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 2011, 08:39 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •