+ Post New Thread
Results 1 to 1 of 1
Office Software Thread, Building Blocks not included in Attached Template in Technical; I created building blocks/quick parts and saved them in my template (DOTM) file. But when I create a new document ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    16
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Building Blocks not included in Attached Template

    I created building blocks/quick parts and saved them in my template (DOTM) file.

    But when I create a new document or edit a legacy document and attach the template, the building blocks are not included.

    Any help?
    Last edited by rphox2003; 25th July 2012 at 10:50 AM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. am registers not showing in lesson monitor 6
    By philjones2000 in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 11th September 2007, 08:15 PM
  2. USB Memory sticks not showing in My Computer
    By firefox_2006 in forum Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 22nd June 2007, 02:45 PM
  3. Forms not working in IE 6x
    By mark in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 11th October 2006, 08:53 AM
  4. Tests not showing in DPS (problem and solution!)
    By sahmeepee in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 6
    Last Post: 11th May 2006, 07:22 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 9th May 2006, 05:56 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •