+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Office Software Thread, .NET Framework in Technical; I have a serious problem with my .net framework 2.0 package on CC3. For some reason the package fails to ...
  1. #1
    soapyfish's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    180
    Thank Post
    49
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    13

    .NET Framework

    I have a serious problem with my .net framework 2.0 package on CC3. For some reason the package fails to install on almost all stations and the upshot of this seems to be that every user when opening office files from a windows share or via a web link from their web based email client causes the .net framework to start the configuration process. This would not normally be an issue but its taking over 20 mins on each machine and to make things worse it happens everytime they open an office attachment or file from a share.

    We are running RM CC3. To compound the issue the package.ini file on the station states that the "install_failed" and if I try to uninstall it it says that the uninstall fails also !

    I am at my wits end with it and with the start of term looming I am starting to panic does anyone please have any suggestions ? My network manager is away until the very end of august and I need to get the issue fixed ASAP !

    At this point any suggestions are very welcome.

  2. #2
    MikeW's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Marple, Cheshire
    Posts
    14
    Thank Post
    39
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    18
    See this thread on RM Communities

  3. Thanks to MikeW from:

    soapyfish (24th August 2010)

  4. #3
    soapyfish's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    180
    Thank Post
    49
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    13
    That looks very helpful indeed thankyou !

  5. #4
    soapyfish's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    180
    Thank Post
    49
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    13
    MikeW did you have this issue yourself ?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. .NET Framework 4
    By Chuckster in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 27th June 2011, 01:06 PM
  2. .NET Framework 3.5
    By cookie_monster in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 29th July 2009, 09:06 AM
  3. .net Framework 3.0
    By AnnDroyd in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 25th September 2007, 09:18 AM
  4. Net Framework 1.1 or 2.0
    By Kyle in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 6th February 2006, 12:16 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •