+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Office Software Thread, Word and Normal.dot problem in Technical; Having a strange problem with a new MS Office 2003 install on a Windows Vista Laptop. All the software is ...
  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    13
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Word and Normal.dot problem

    Having a strange problem with a new MS Office 2003 install on a Windows Vista Laptop.

    All the software is working fine apart from Word, which just hangs on the splash screen when you try to open it. I have narrowed this down to a problem with the Normal.dot file and deleted it. Word then opens fine and when you close Word, it creates a new Normal.dot file.

    However!! When you try and open Word again you are back with the same problem.... I have reinstalled Office several times and cleaned up all the leftover files and registry keys but cannot get rid of this problem.

    Any ideas?

    Cheers

  2. #2

    Join Date
    May 2008
    Location
    Surrey
    Posts
    35
    Thank Post
    7
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    13
    Delete the whole user's local profile and see if it still happens?

  3. #3

    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    13
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just tried that now, same thing happens!

  4. #4

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,052
    Thank Post
    1,681
    Thanked 2,021 Times in 1,495 Posts
    Rep Power
    673
    try copying in a normal.dot from a PC that works?

  5. #5

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,052
    Thank Post
    1,681
    Thanked 2,021 Times in 1,495 Posts
    Rep Power
    673
    Is this happening to all logons? Or is it Ok if you use word under your administrator logon?

  6. #6

    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    13
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Tried that too, same problem remains......

  7. #7

    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    13
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by elsiegee40 View Post
    Is this happening to all logons? Or is it Ok if you use word under your administrator logon?
    It is happening with all logons, I even created a new account but the same thing happens

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Word 2003 / Word 2007 .doc file association problem
    By noser in forum Office Software
    Replies: 10
    Last Post: 5th January 2010, 09:39 PM
  2. Word "normal.dot" deployment script
    By contink in forum Scripts
    Replies: 0
    Last Post: 17th October 2006, 08:33 AM
  3. Creating a "normal.dot" with no toolbars
    By contink in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 11th October 2006, 01:44 PM
  4. Windows/Word Problem?
    By markesmith in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2006, 07:51 PM
  5. Strange Word problem
    By richard in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 21st February 2006, 12:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •