+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Office Software Thread, Outlook 2010 - attachment issues in Technical; Hi, I have a member of staff who is trying to send Word document attachments to other members of staff ...
  1. #1
    purpleoakley's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    30
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Question Outlook 2010 - attachment issues

    Hi,

    I have a member of staff who is trying to send Word document attachments to other members of staff but she is having issues. sometimes they will send no problem (it is normally one document per email and not too big), sometimes it will send and the recipient will recieve the email with the paperclip to say there is an attachment but no attachment has arrived or it sends the email with no attachment at all. It is very frustrating for her as that is primarially her job to send letters to single or multiple members of staff.

    Any ideas??

  2. #2
    free780's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    908
    Thank Post
    41
    Thanked 69 Times in 66 Posts
    Rep Power
    18
    You sure shes attaching them or is it picnic?

  3. #3
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,201
    Thank Post
    211
    Thanked 222 Times in 191 Posts
    Rep Power
    72
    Does it always seem to work when you watch her do it?

  4. #4
    purpleoakley's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    30
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    She's is attaching them, I have to be honest it worked fine while I was in her office but I did watch what she did and thye were def there. the most confusing one is the paperclip being there but the recipient not getting the attachment. We're going to try an office reinstall.

  5. #5
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,201
    Thank Post
    211
    Thanked 222 Times in 191 Posts
    Rep Power
    72
    Quote Originally Posted by purpleoakley View Post
    to be honest it worked fine while I was in her office
    Sneaking suspicion she may not be fully following the correct procedure when you're not there. But I could be doing a dis-service here. Any chance she uses Macros or something which could be being blocked by Anti-Virus products??

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 6th March 2013, 10:04 AM
  2. [MS Office - 2010] Outlook 2010 - Autoconfiguration Issue
    By garethedmondson in forum Office Software
    Replies: 6
    Last Post: 2nd December 2011, 03:40 PM
  3. Smoothwall and Exchange 2007 with Full Outlook 2010 client issue
    By _techie_ in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 12
    Last Post: 9th November 2011, 08:59 AM
  4. Encrypted attachments in outlook 2010
    By tomazzotta in forum Windows 7
    Replies: 5
    Last Post: 6th January 2011, 12:23 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11th August 2010, 03:06 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •