+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
O/S Deployment Thread, CC4 Computer Rebuild in Technical; I have a Dell Latitude E5410 that i am trying to rebuild for a primary school that i work at. ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Highley
    Posts
    75
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 5 Posts
    Rep Power
    6

    Exclamation CC4 Computer Rebuild

    I have a Dell Latitude E5410 that i am trying to rebuild for a primary school that i work at. However it is saying that i need to type the offline build key and it is always greyed out. I go to diagnostics and it says that the network cards arent installe!! However i have put both of them (which i got from the dell website!!!) into the build package.

    What am i doing wrong or what is happening :'( PLEASE help

  2. #2

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,259
    Thank Post
    1,138
    Thanked 1,463 Times in 980 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    457
    How are you building, PXE, DVD?
    Have you remembered to regenerate the build media and replace the file for the pxe build so that the new drivers are included?

  3. #3

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Highley
    Posts
    75
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 5 Posts
    Rep Power
    6
    Building by PXE
    Yes i have as i created a brand new build package for this computer.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Highley
    Posts
    75
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 5 Posts
    Rep Power
    6
    It also says that the build server is unreachable as when i tried rebuilding it last week i also rebuilded a latidude d520 at the same time so its not as if the build proccess isnt working

  5. #5
    rad
    rad is offline
    rad's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Middlesex
    Posts
    2,385
    Thank Post
    311
    Thanked 295 Times in 224 Posts
    Rep Power
    106
    sorry, I replied in other post.

    I would generate a new DVD/USB or you could build to XP and then Smartclient across.

  6. #6

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Essex
    Posts
    210
    Thank Post
    22
    Thanked 34 Times in 29 Posts
    Rep Power
    24
    We get this all the time. Most likely cause is a wrong/corrupt network driver. Whenever this happens we just create a USB build stick and build it that way.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. CC4 Unable to rebuild anything... RM say Virus?
    By EduMan in forum Network and Classroom Management
    Replies: 33
    Last Post: 26th April 2012, 02:46 PM
  2. RM CC4 SP2 - Packages not assigning when rebuilding
    By rad in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 27th August 2010, 02:31 PM
  3. RM CC4 Rebuild Issues
    By Zaphod in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 14th May 2010, 02:07 PM
  4. CC4 rebuilds
    By rad in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 20th October 2009, 01:57 PM
  5. RM CC4 - F-Series Rebuilds
    By rad in forum Network and Classroom Management
    Replies: 6
    Last Post: 19th August 2009, 05:45 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •