+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
O/S Deployment Thread, Dell E5420 with XP failing to capture image in Technical; We have taken delivery of a bunch of Dell Latitude E5420 notebooks and we have finally managed to get an ...
  1. #1

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,879
    Thank Post
    518
    Thanked 2,486 Times in 1,928 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    838

    Dell E5420 with XP failing to capture image

    We have taken delivery of a bunch of Dell Latitude E5420 notebooks and we have finally managed to get an XP install working properly on them (after much faffing with drivers, even though Dell say XP is supported).

    When we try to grab an image from the machine in Fog, it starts the disk resize, sits for a while, undoes the resize and reboots, without doing any imaging.

    Has anyone got any tips, clues or ideas what is causing this and how we can resolve it?

  2. #2


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,647
    Thank Post
    229
    Thanked 865 Times in 743 Posts
    Rep Power
    297
    have you tried setting bios to ide more rather than sata native might not understand the controller properly

  3. #3

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,879
    Thank Post
    518
    Thanked 2,486 Times in 1,928 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    838
    Quote Originally Posted by sted View Post
    have you tried setting bios to ide more rather than sata native might not understand the controller properly
    Yup. XP won't install without doing that.

  4. #4

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    452
    Thank Post
    59
    Thanked 69 Times in 59 Posts
    Rep Power
    34
    acpi=off irqpoll

    in the host kernel arguments?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 21st November 2008, 04:49 PM
  2. Problems with WSUS failing to download updates
    By srochford in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 2nd July 2008, 10:00 PM
  3. [MS Office - 2003] [SOLVED] Office 2003 fails to install after XP SP3 is installed
    By link470 in forum Office Software
    Replies: 2
    Last Post: 8th May 2008, 09:42 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 16th January 2008, 04:25 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 29th November 2007, 11:35 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •